Ook nu staan wij voor u klaar

Gepubliceerd op: 2 april 2020 9:26

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

Helmond: Het coronavirus zorgt voor onzekere tijden, vooral voor ondernemers. Het is dan ook goed om te weten dat veel ondernemers niet bij de pakken neer gaan zitten. Zo ook Henk van Rooij Fietsen.

Henk van Rooij Fietsen is ‘gewoon’ geopend. Alleen de koopavond is komen te vervallen.

Indien gewenst, halen zij nieuwe en/ of gerepareerde fietsen op en bezorgen wij deze weer netjes bij u thuis. Geheel contactloos. De winkel is ruim genoeg om voldoende afstand te bewaren en u als klant kunt nog steeds een proefrit maken op een nieuwe fiets, want fietsen is gezond, ook in deze tijd. Wij werken volgens de richtlijnen van het RIVM. De webshop is normaal geopend en alles wat voor 15.00 besteld wordt, wordt zoveel mogelijk op dezelfde dag bezorgd.

Henk en zijn team staan voor service en kwaliteit in combinatie met een concurrerende prijs . Zij verkopen alleen topmerken zoals Batavus, Bulls, Gazelle, Koga, Pegasus, Katarga, Sparta, Tern, Urban Arrow, Flyke, Loekie en Puky, spiksplinternieuw en tweedehands. In de modern uitgeruste werkplaats wordt met zorg gewerkt door gediplomeerde fietsmonteurs, die stuk voor stuk jarenlange ervaring hebben. Nieuw in het assortiment van Henk van Rooij fietsen zijn de  (elektrische) Tern vouwfietsen en minifietsen, handig voor op reis.

U kunt gewoon bellen om een afspraak te maken voor een reparatie. Zij denken graag met de klanten mee en nemen hen zo veel mogelijk regelzaken uit de handen. Zelfs voor het oppompen van een band kunnen onze klanten gewoon even binnen lopen. We helpen u dan meteen.

Vragen of problemen? Wij proberen u zo goed mogelijk te helpen.

Mierloseweg 23, 5707 AB | Helmond | www.henkvanrooijfietsen.nl/ | 0492-590933


Dit nieuwsbericht is 489 keer bekeken

X
X