Ook in Helmond pakken we door!

cda Ook in Helmond pakken we door
Gepubliceerd op: 11 maart 2021 12:30
Gewijzigd op: 11 maart 2021 9:48

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond
Voorpagina

HELMOND Het zijn geen gemakkelijke tijden. Dat vraagt om een overheid waar je op kan bouwen. Met visie, lef en draagvlak. Want alleen samen bouwen we aan een betere omgeving. Waar hard samenwerken loont en we rekening houden met elkaar. Stem daarom op de CDA kandidaten uit Helmond en regio.

Inge van Dijk,
Kandidaat 2e Kamer nr. 4, Inge, geboren in Helmond “ut Hout” en getogen in Bakel. Inge wil de stap naar Den Haag maken om zich in te zetten voor Brabant. “We mogen trots zijn op de vele familiebedrijven die wij in Brabant hebben en zich kenmerken door hard werken, focus op innovatie en oog voor de omgeving. De Brabantse economie is een voorbeeld voor Nederland waar in Den Haag meer aandacht en waardering voor moet komen! Door tussen de mensen te staan wil ik in Den Haag opkomen voor de hard werkende Brabander. Samen met Brabant doen waar het om draait!”

René Peters,
2e Kamerlid en kandidaat nr. 13, is een echte Brabander geboren en getogen in Oss. ”Aan goede bedoelingen geen gebrek in Den Haag. Helaas leidt dit nog vaak tot maatregelen die op papier logisch zijn, maar in de praktijk vaak slecht uitpakken, omdat ze niet aansluiten bij de werkelijkheid. Het is mijn missie om die echte werkelijkheid naar Den Haag te brengen."

Huseyin Bahar,
Helmonder en oud-Statenlid voor de provincie Noord-Brabant, staat op plek 62. Huseyin vraagt aandacht voor de situatie van de ondernemers en verenigingen die door corona hard getroffen worden.

Leroy van de Ven,
Helmonder en momenteel bestuurslid binnen CDA Helmond en penningmeester binnen de jongerenorganisatie CDJA, op positie 72 van de kieslijst van het CDA. Leroy ziet graag meer oog voor de situatie van de jongeren, die tijdens de corona voornamelijk vergeten lijken te worden.
Enkele lokale thema’s

Verkeer en Mobiliteit:
Binnenstad bereikbaar en betere doorstroming van verkeer met aanvullende wegen en wijken voor leefbaarheid.
Cultuur, Sport en Verenigingen:
Extra impuls voor organisaties en evenementen voor meer tijd en aandacht voor elkaar.
Voldoende woningen voor elke porte-monnee. Meer bouwen, beter bouwen. Meer woningen voor jong en oud.

Samen sterk voor een nog beter Helmond.
Stem Brabants, stem CDA. Nie stèmme, nie mauwe.
www.cda.nl / www.cdahelmond.nl


Dit nieuwsbericht is 516 keer bekeken

X
X