Ontdek ondernemend Laarbeek: bezoek de Open Bedrijvendag

Gepubliceerd op: 8 november 2018 16:30
Gewijzigd op: 8 november 2018 12:10

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond

Regio: Zestien lokale bedrijven in de gemeente Laarbeek stellen op zaterdag 17 november van 10.00 tot 14.00 uur hun deuren open om zich te presenteren aan de inwoners van onze regio. Diverse branches en ondernemingen doen mee aan de eerste Open Bedrijvendag Laarbeek. Kom jij ook langs om te kijken wat Laarbeek te bieden heeft?

Voor iedereen die nieuwsgierig is naar wat er nu eigenlijk allemaal gebeurt achter de gesloten deuren, is er genoeg te zien en te beleven. En dat geldt natuurlijk ook voor iedereen die op zoek is naar een leuke stageplaats of interessante baan, dicht bij huis. De Open Bedrijvendag Laarbeek is een initiatief van Stichting Parkmanagement Laarbeek. Medeorganisator Niels Rutten, vertelt: “Het idee achter de bedrijvendag is simpel: laten zien wat je in huis hebt! Het gaat om de beleving. Op een beurs kan een ondernemer zijn bedrijf promoten achter een tafeltje, nu kan hij zijn bedrijf laten zien en eventuele potentiële werknemers ontmoeten.” Niels benadrukt dat de open dag niet alleen voor die doelgroep is bedoeld. “We willen de regio kennis laten maken met de deelnemende bedrijven uit Laarbeek. Er zijn zoveel bedrijven die men niet kent; ‘onbekend maakt onbemind’ is de achterliggende gedachte.”

Deelnemers

Aan de eerste Open Bedrijvendag Laarbeek nemen de volgende bedrijven deel: Kusters Goumans, Swinkels Family Brewers, Van Kaathoven Grond- en Sloopwerken, Artex, Formula Air, Leenders RVS Industrie, Autobedrijf SARO, Hoffmann Groep, Van Uden – Bekx Transport, TON Projectstoffering, MyMicroGroup, H&S Besturingstechniek, Ebm-papst Benelux, Nossin, Staadegaard en Brandweer Zuidoost-Brabant.

Wees welkom!

Je bent van harte welkom op 17 november tussen 10.00 en 14.00 uur bij bovenstaande bedrijven. Zij zijn duidelijk te herkennen als deelnemer van dit event aan de buitenkant van hun bedrijf. Bij de bedrijven zijn plattegronden beschikbaar waarop je ziet welke bedrijven er meedoen en waar je deze in Laarbeek vindt. Voor meer informatie ga je naar www.openbedrijvendaglaarbeek.nl

Dit nieuwsbericht is 205 keer bekeken

X
X