Ons Marij vertelt: Hart voor Minima heeft jullie hulp nodig.

Gepubliceerd op: 13 december 2018 10:32
Gewijzigd op: 13 december 2018 11:11

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

Met de kerst moete altijd iets goeds doen voor een ander vin ik altijd. Tijdje geleden heb ik een column over Hart voor Minima gedaan entoen ik daar was had ik gezegd: ‘mochte men hulp nodig hebben, dan mag de altijd een beroep op me doen’ en ze hebben nu heel hard men hulp nodig, lieten ze me weten. Voor een kei mooie Actie voor de feestdagen.

Vrijdag 14 en zaterdag 15 december staat Hart voor Minima bij alle Jumbo supermarkten in Helmond. De vraag is of je iets zou willen schenken, voor Hart voor Minima, van boodschappen.Alles is welkom wat je kan missen, en dat kan je die dag  ter plekke inleveren, iedereen kan toch wel iets missen. Ik sta bij de Jumbo op het Wederhof (Rijpelberg).  Alle twee de dagen van 10 tot 12 uur. Men vraag is: komde gullie dan bij men boodschappen doen als ge hier in de buurt woont? Woonde ver weg bende natuurlijk ook welkom. Da zou ik echt geweldig vinden, beide dagen staan er mensen van Hart voor Minima, de gehele dag. Mocht Wederhof te ver zijn, dan natuurlijk de Jumbo die het dichtstbij is voor jou.Ik vind het een kei mooi initiatief waar ik zeker aan mee zal doen en heel graag mijn steentje aan bijdraag.

Alle social media staat weer vol spreuken dat we ons eigen land moeten helpen, in plaats van het buitenland, nou mensen dit is dus jullie kans. Geen woorden, maar daden:Meedoen! Hiermee kunde onze eigen Helmonders, die het door omstandigheden niet  breed hebben, toch een beetje een fijne kerst laten hebben.                                                                            


''Hart voor minima heeft jullie allemaal nodig''                                                    


Laat zien dat Helmond ook hier groots in is. Elkaar helpen als dat nodig is, dat is de kerst gedachte mijns inziens. De gene die gaan, wil ik alvast hartstikke bedanken voor hun gift. Ik hoop vrijdag en zaterdag kei veul mensen te ontmoeten bij menne buurt Jumbo. Enmocht da niet lukken, dan bij een van de andere jumbo filialen, waar Hart voor Minima aanwezig zal zijn. Zet hem op Helmond, laat zien dat we allemaal een gouden hart hebben. Zodat ik kan zeggen "TROTS" op jullie                                                                           

Een fijn weekend iedereen en tot volgende week maar weer,


Dit nieuwsbericht is 339 keer bekeken

Verder in het nieuws

Hieronder een recent overzicht van alle belangrijke en relevante nieuwsberichten.

X
X