Ons Marij Vertelt:Gelukkig Nieuwjaar en ik mag 58 kaarsjes uitblazen

Gepubliceerd op: 3 januari 2019 9:19
Gewijzigd op: 3 januari 2019 9:20

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

Ik wens iedereen een heel gelukkig Nieuwjaar en vooral een gezond 2019. Dat is en blijft toch het allerbelangrijkste. De eerste week van het jaar is weer bijna voorbij en mijn eerste column staat alweer op papier.

Heeft iedereen al zijn vingers nog van het vuurwerk? Ikke wel, ik heb dit jaar niet zo veul  afgestoken. Ik had 3 grote potten en die had ik al om 6 uur ‘s avonds afgestoken. Dan ist niet zo druk in de straat en kan ik ze zelf goed zien. Heel mijn leven stook ik al vuurwerk af ,dat hoort er wat men betreft echt bij. Vruuger liep ik ook mee men rugzakske vol de buurt door. Daar ben ik nou helaas te oud voor. Heb 2 jaar geleden van de overbuurkinderen ,die dat wisten, een zak gehad met klein vuurwerk en ik mog met hun op de parkeerplaats af komen steken. Dat vind ik echt humor!

Hoe vieren jullie Nieuwjaarsdag? Ikke samen met mijn broers en hun gezinnen. Die komen allemaal naar Helmond en dan zorg ik voor eten en de hele mikmak, een soort nieuwjaarsborrel.  Ik ben ook 3 januari jarig en voor hen vier ik dan gelijk men verjaardag

dan hoeven ze gin twee keer in een week van Tilburg naar hier te rijden. Heerlijk vind ik het, zonne familiedag. Woensdag wordt ik al weer 58 jaar nog effe en ik ben 60 kunnen we weer een groot feest houden ;-). Ik hou van feestjes zoals jullie weten, zaterdag vier ik mijn verjaardag  samen met mijn vriendinnen, gaan we hier in de stad lekker lunchen.

Hebben jullie ook goede voornemens? Nou, ikke wel! De laatste 6 weken heb ik echt het sporten op een laag pitje gehad. Zomaar 1 keer in de week was ik er te vinden, maar vanaf maandag ben ik er weer, Brigitte, en ga ik er volop tegen aan, beloofd. Kunnen al die oliebollen en kerstkransjes die op men billen zitten geplakt weggewerkt worden.

Trouwens, vanaf vurige week brengt menne André de Loop rond in onze eigen wijk.

Voor de wijk de Rijpelberg kunnen ze niet aan bezorgers komen. Dus heeft hij zich opgeofferd en loopt donderdag en vrijdag een rondje met 500 krantjes. Totdat er bezorgers zijn gevonden en hij vind het nog leuk ook. Dus hierbij een oproep voor mensen die in de Rijpelberg wonen en een bijverdienste zuuken. Heb je interesse? Neem contact op met de Loop en denk niet aan jeugd maar ook gepensioneerde net zoals menne meens kunnen dit goed doen. Zeker ook  goed voor de gezondheid om in beweging blijven.

Men eerste column van het jaar zit er weer op

Tot volgende week,


Dit nieuwsbericht is 260 keer bekeken

Verder in het nieuws

Hieronder een recent overzicht van alle belangrijke en relevante nieuwsberichten.

X
X