Ons Marij Vertelt: Winnen winnen winnen

Gepubliceerd op: 18 april 2019 9:00
Gewijzigd op: 17 april 2019 15:38

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

Deze week kunde iets leuks winnen via men column. Ook wel is leuk toch? 2 kaartjes voor de opnames van Hart voor muziek bij te wonen. Zoals jullie weten ben ik een kei grote fan van het Nederlandstalige lied en nee, nie van Jan Smit ,Borsato of Glennis Grace, maar van dun Django van Ferry de Lits van Nelis Leeman van Sieneke, van Wesley Bronkhorst, de gebroeders KO,  John de Bever en nog veul meer van deze kanjers. Die allemaal regelmatig te zien zijn bij Hart voor muziek, het TV programma zaterdagochtend op Omroep Brabant.

Maar natuurlijk ben ik ook fan van Corry Konings, des toch ook wel van menne tijd en ik vind Corry een stik leuk mens: “Huilen is voor jou te laat, mooi was die tijd”, herken je deze liedjes nog? Ikke wel, ken ze allemaal mee bléren. Donderdagavond 9 mei is je kans om een kei skôn mini concert van Corry Konings bij te wonen bij Hart voor Muziek èn dichtbij Helmond . in Asten. Daar wilde toch bij zijn? Tevens kunde ook 2 van men favorieten horen en zien, die 2 van de foto bij men column: Nelis leeman en Ferry de Lits. Ferry presenteert het programma, maar zingt die avond ook. En Nelis kent iedereen van ‘Wie denk jij wel wie je bent’ en heel veul andere skône liedjes. Maar er zijn nog veul meer leuke artiesten die avond aanwezig. Men favoriete TV programma  van Omroep Brabant HVM  maakt TV opnames in Asten. Maar liefst 7 afleveringen worden opgenomen. Café Jan van Hoek is de locatie ,Ik ben absoluut van de partij. En als jij mij via de mail laat weten dat jij erbij wil zijn, win jij misschien die kaartjes voor deze kei leuke avond.

Stuur mij een mail via redactie@deloop.eu met als onderwerp:‘ Ik heb een hart voor muziek’ en wie weet gaan we elkaar zien op donderdagavond 9 mei in Asten. Trouwens, om nog meer kans te maken, kan je op de Facebook van Weekkrant de Loop ook mee doen. Ook daar kun je kaartjes winnen door de locatie van de paashazen te raden.

Ik ben echt fan van Hart voor Muziek dat weten de miste mensen wel. Gegarandeerd wordt da unne kei leuke avond met kei leuke artiesten en met de huis DJ onze FONZZ. Ik kom er al meer als 10 jaar en heb bijna alle afleveringen bijgewoond. Allemaal meedoen dus.

Dan wens ik iedereen hele fijne paasdagen, en nie te veul eikes eten. Het wordt prachtig weer, dus dat wordt genieten, we kunnen erop uit. Er is genoeg te doen in onze omgeving deze dagen kekt maar is op onze agenda.

Fijn weekend en tot volgende week,


Dit nieuwsbericht is 517 keer bekeken

X
X