Ons Marij Vertelt: we hebben een echte cocktailbus in Helmond

Gepubliceerd op: 23 april 2020 9:18

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

Hebben jullie hem al zien rijden? De gele cocktail bus, een initiatief van Bobby's Bar en Restaurant De Rozario. Ze bezorgen bij je thuis, of waar je wilt, kei lekkere cocktails, gin & tonics, wijntjes en biertjes van Bobby’s Bar en ook heerlijke hapjes van Restaurant De Rozario. En natuurlijk dacht ik ‘zaterdagavond ik ga dat eens bestellen.’ We moeten toch ook allemaal de horeca een bietje proberen te steunen want die hebben het wel heel erg zwaar. Zoiets nieuws wil ik altijd wel een keerke proberen.

Klokslag 10 uur reed het busje bij ons vur de deur. Alleen da buske al is een feestje op zich.

Het had veel bekijks in ons kleine straatje. Ons Stacey en ik hadden een super lekkere cocktail besteld, die van men was alcoholvrij trouwens,  André had een speciaal bierke. Zo werd unne gewone zaterdagavond vur ons ineens een leuk klein feestje. Echt alles zat er op en aan: de vruchtjes ter decoratie, de rietjes en een hele zak geschaafd ijs.

Ik vind het een aanrader, in deze tijd moete zelf toch een bietje de slingers ophangen. Bestellen kan via Whatsapp: 0657479922 of via info@bobbys-bar.nl. Als straks alles weer normaal is, kunde de cocktailbus ook inhuren voor festivals, feesten en evenementen. Hedde een deze dagen een jarige, een geslaagde of bende 25 jaar getrouwd? Hoe leuk is het om da busje voor te laten rijden?

Ook leuk om als kado weg te geven natuurlijk. Of gewoon als ge zin hed in een cocktail of ander drankje of een lekker hapje van ons  sterrenrestaurant De Rozario. Goed onthouwen deze tip.

Met het maken van de foto met menne cocktail, wilden de hundjes ook op de foto en ik dacht och vooruit dan maar. Kunnen jullie ze ook weer eens een keerke zien. Links is ons Kate en rechts zit Maddi. Wa zijn het toch schattekes of niet ? Ik vind het echt zo een leuk setje samen. Maddi is alweer een week of zes bij ons en het is toch zon lieveke. Net of ze hier altijd al is geweest.

Leuk is dat ze in alles ons Kate nadoet, die zich echt gedraagt als een grote zus. Vaak heel erg lief, maar ook wel is unne kattekop. Ze doen het samen kei leuk die twee. We lopen heel wat af met de hundjes de laatste weken, want veul meer kunde niet in deze tijd. Een tijd van binnen blijven en vur het hoognodige naar buiten. Ook klussen en ruimen wat af in huize van Dinter nou we zoveel thuis zijn. Afgelopen dinsdag ben ik zelf naar de stort gereden want dieje troep moet dus wel allemaal weg. Het is nu op afspraak. Je krijgt een tijd, net als op het gemeentehuis, en ik moet zeggen dat het best goed geregeld was. Veul meer  heb ik niet te vertellen want we deze week eigenlijk niet veul beleefd net zoals de miste mensen.

Past goed op elkaar en ben lief voor elkaar.

Tot volgende week,  houd goed afstand.

En blijf gezond


Dit nieuwsbericht is 1068 keer bekeken

X
X