Ons Marij vertelt: Vur welke club bende gai

Ons Marij vertelt
Gepubliceerd op: 4 maart 2021 13:31
Gewijzigd op: 4 maart 2021 13:39

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond

Das duidelijk te zien toch? Tuurlijk nog steeds vur Helmond Sport. Ze doen het echt keigoed dees seizoen. De rust die het nieuwe bestuur in de club brengt, doet ze duidelijk goed. Wil Boesen haalt samen met de jongens de benodigde puntjes binnen en we staan bijna in het linkse rijtje. Eigenlijk hadde we er al moeten staan, maar soms zit het mee en soms zit het tegen. Zo ziede mar dat de zon echt weer gaat schijnen na al die donkere wolken van de leste jaren.


Dat hier ook de trouwe supporters een rol in hebben gespeeld weet ik zeker. Dat heb ik van dichtbij gezien, ze halen echt alles uit de kast om hun club te steunen ook al staan ze onderaan. De trouwe schare laat hun clupke nooit vallen en zo heurt het. Daar heb ik veul bewondering veur. Chapeau aan al die trouwe Helmond Sport-supporters, da doede gullie heel goed.


Zo sunt da we niet kunnen gaan kijken in het stadion of mee de bus naar de uitwedstrijden. Ik mis het echt, ook de leuke activiteiten van de supportersvereniging die niet doorgaan vanwege corona. Wel fèn dat alle wedstrijden tot nu toe uitgezonden worden, zoda we gewoon thuis kunnen kijken. Om door te gaan met het uitzenden van de wedstrijden, moet het geld nog op tafel komen en daar zijn ze heel hard mee bezig.

Ik las in de krant dat de gemeente hier geen bijdrage aan wil leveren. Dat vin ik toch wel jammer, zoveul evenementen zijn er niet en veul Helmonders zouwen dit willen zien. Hopelijk komt er toch een oplossing veur. Volgens Helmond Sport moet dit geregeld worden.
Bij goeie resultaten hoort natuurlijk ook nieuwe merchendais en daar wil ik jullie ff op attenderen. In menne auto hangt da leuke kleine Helmond Sport tenue en ik heb unne skonne sjaal gekocht. Die had ik al 2 maar dun deze nog nie. Toen ik het op ging halen bij Ger Boers van de supportersvereniging, hebben we deze leuke foto gemaakt. Niet alles staat erop, er is nog veul meer. Er zijn keigave bekers, heel veul sjaals, zelfs babyrompertjes, handdoeken, vaantjes, kussens, echt van alles. Wilde iets hiervan kopen, neem dan contact op met Ger Boers via tel 06 51 15 16 42. Laat zien vur welke club gai bent. Tuurlijk vur Helmond Sport.

Tegen Wil Boessen en alle speulers zeg ik, heel veul succes vrijdag thuis tegen NEC. Vergeet niet dat ondanks het stadion leeg is, erg met jullie wordt meegeleefd in heel veul huiskes in Helmond.

Stay safe.
Fijn weekend

Ons Marij vertelt


Dit nieuwsbericht is 671 keer bekeken

X
X