Ons Marij vertelt: Vriendschap

Ons Marij vertelt: Vriendschap
Gepubliceerd op: 8 juli 2021 9:21

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond
Voorpagina

Afgelopen weekend hebben we een keigezellig girls-weekend in Amsterdam en Volendam gehad. Samen met 2 keigoeie vriendinnen en met ons Stacey, we hebben genoten en zijn weer hullemaal bijgekletst, keileuke dingen ondernomen, heerlijk gegeten en gedronken, tot in de kleine uurtjes spellekes gedaan en overdag op reep. Onze uitvalsbasis, unne bungalow in Volendam. Vanwege corona waren er weinig uitjes gewist de leste 1,5 jaar, dat hebben we effe goed gemaakt dees weekend.

Vrienden/vriendinnen, ik vind ze heel belangrijk in men leven. Het zijn mensen die ge zelf uit hed gezocht, ze zijn in de loop van de jaren op je pad gekomen en er was een speciale klik waardoor het (echte) vriendschap is geworden. Soms worden ze wel is dol van men in onze groepsapp, want ik deel men hele lief en leed. Als ik verdriet heb of iets moeilijk vind, zijn hun degenen die weer een glimlach op men gezicht krijgen, soms Facetimen we samen met drieën tot in de late uurtjes. We hebben het over tv-programma’s die we alle 3 leuk vinden, zoals RTL Boulevard of Shownieuws. Hebben het samen over de scheiding van André Hazes en zijn Monique. Gewoon, heerlijke vrouwendingen waar mannen weinig van snappen, ik hou dervan.

Ik kan echt zeggen dat mijn vriendinnen men leven mooier maken, ik word er gelukkig van. Vriendschap, het voegt iets toe in men leven. Als het nodig is, ontvang ik de steun en een luisterend oor. Ze wonen te ver om even binnen te wippen, maar lang leve de mobiele telefoon. Hebben hun het moeilijk, hoop ik ook vur hun de steun te zijn die hun nodig hebben. Ik heb trouwens wel meer echte vriendinnen die ook veel vur men betekenen, ook met hun onderneem ik leuke dingen. Wat ben ik toch unne bofkont met zoveul leuke lieve vriendinnen. We hebben een keileuk weekend gehad, samen stikleuke dingen gedaan, van een speciaal roze strand midden in Amsterdam tot lekker struinen over de Volendamse dijk. Herinneringen maken die we de rest van ons leven meenemen. Kék is wen skonne foto we in Volendam hebben laten maken bij de Experience. We wilden gin foto zoals iedereen heeft, maar een echte vriendinnenfoto en dat doen ze daar keileuk. We hebben veul gelachen, maar vural enorm genoten van elkaars aanwezigheid. Vriendinnen, ik kan niet zonder ze.

Bedankt Carla en Wilma, vur een stikleuk weekend. En het bijzondere aan deze vriendschap is dat ons Stacey van dees groepke deel uitmaakt. Al die jaren hobbelt ze gezellug met ons mee, wat ook wel echt bijzonder is. Onze energietank is weer vol dankzij jullie.

Toen ik thuiskwam, stond er een mooi welkomsbluumke op tafel, want de hundjes en André hadden men (gelukkig) wel gemist.

‘Eén keer trek je de conclusie, vriendschap is een illusie. Vriendschap is een droom. Een pakketje schroot, met een dun laagje chroom.’ Een skon liedje, mar ik ben het er hullemaal niet mee eens. Ik ben namelijk heel blij met mijn vrienden. En weet dat ik niet zonder ze kan.

Bedankt alle lieve vriendinnen, dat jullie in mijn leven zijn. Dees weekend ben ik trouwens wir gewoon in ons eigen skonne, fijne, gezellige Helmond. Lekker over de mert een zaterdag, want die heb ik wel gemist. En natuurlijk niet te vergeten, de kermis is er weer.

There is no place like home.
Fijn weekend.
Tot volgende week.

Ons Marij vertelt: Vriendschap

Dit nieuwsbericht is 539 keer bekeken

X
X