Ons Marij Vertelt: Vakantie

Gepubliceerd op: 30 juli 2020 8:50
Gewijzigd op: 29 juli 2020 10:52

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

Jaja, ook Weekkrant De Loop heeft twee weken vakantie. Dus twee weken geen Ons Marij.

Dit is vur even de leste, over twee weken zijn we er weer. Wilde weten wa ik ga doen? In ieder geval niet ver weg.

Ik blijf in Nederland, want ik ben niet zonne held da ik nou in een vliegtuig stap of in dun auto naar verre landen reis. Ik ben nog steeds voorzichtig en ga het niet opzoeken. De Tilburgse kermis heb ik als Tilburgse dees jaar ook overgeslagen, want ik durfde het niet in die drukte.

Dus het worden dagtripjes in ons skonne Nederland, waar ook niks mis mee is.

Ook hier zoek ik wat minder drukke uitjes en natuurlijk blijf ik in en rondom Helmond. Bende gullie al op ons Helmondse strand geweest? Ikke wel en ik waande me echt op vakantie.

We hebben geen zee in Helmond, maar wel een kei gaaf strand in hartje centrum. De foto met dieje lekkere cocktail is daar gemaakt. Er is bij Bobby`s Beach, gelegen achter Bobby`s bar  op de Steenweg, een heel groot stuk strand met een hippe strandtent gecreëerd.

Lekkere pizza’s, lekkere hapjes, lekker zonneke, fijne zitjes, met onze voetjes in het zand, heerlijk muziekske, dat klinkt toch als op vakantie gaan? Echt de moeite waard om eens heen te gaan. Ze zijn elke dag van twee uur ‘s middags tot half 2 ‘s nachts open mits het geen slecht weer is. Ze hebben er ook drankjes zonder alcohol en kindercocktails, dus ge kunt zelfs met de hele familie gaan. Zoiets heet vakantie in eigen stad. Ook hebben de winkels allemaal opruiming en kun je met leuke kortingen shoppen. Ook dat heb ik al zelf ondervonden. Niks mis mee met ons eigen Helmond.

Overal zie je nu vakantie borrels voor het inluiden van vakantie, op de werkvloer of in de horeca. Ook wij van Weekkrant De Loop hadden een vakantie borrel. We hebben lekker gegeten en tot in de late uurtjes een drankje samen gedaan. Ik ben weer met iedereen bijgebuurt. Kei leuk vind ik dat altijd. En natuurlijk moesten ze van men allemaal op de foto.

Namens hun allemaal (zie foto) wens ik iedereen een heel fijne vakantie. Pas goed op jezelf en op de mensen om je heen. Houd afstand en houd goed in de gaten als je in het buitenland bent wat er daar gebeurd. Want ineens veranderd een geel land in code oranje hebben we deze week gezien. Maak er allemaal iets leuks van, tot over 2 weken.

Fénne  vekaansie ammól


Dit nieuwsbericht is 500 keer bekeken

X
X