Ons Marij vertelt: Vaccineren ja/nee

Gepubliceerd op: 14 januari 2021 9:15
Gewijzigd op: 14 januari 2021 9:16

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond

Ik denk dat dit het meest besproken onderwerp is van de afgelopen week. Wel vaccineren of nie. Vaccineren dé is de vraag die hil Helmond, hil europa of hil de wereld bezig houdt. Laat men is beginnen dat wa men betreft dat iedereen vur zichzelf moet weten. We leven in een land waarin ge meut kiezen en dat moet zo blijven wat men betreft. Dus dees column is niet bedoeld om men mening op te dringen aan jou, dat wil ik effen duidelijk zeggen. Ik respecteer jouw keuze en jij de mijne, zo makkelijk is het eigenlijk.

Mijn keuze: JA, ik ga absoluut wel vaccineren, liever nog vandaag dan morgen. Daar heb ik eigenlijk niet eens over na hoeven denken en nee ik ben geen kuddedier en ook niet dom wat ik allemaal al hoorde. Ik wil gewoon gin corona krijgen, maar even belangrijk, ik wil ook gin corona deurgeven aan iemand en vural niet aan kwetsbare mensen. Menne meens wordt 73 en is ook nog is een risicogroep, ook vur hem laat ik me vaccineren. We hebben een jaar hierop gewacht, een jaar alles gedaan om niet besmet te raken en nou is er eindelijk een lichtpuntje wat wij met beide handen aangrijpen. Wij zijn blij dat we gevaccineerd gaan worden.

En heb ik gin vraagtekens? Natuurlijk heb ik die wel, maar ik loat me niet gek maken deur andere mensen. Ik vaar men eigen koers en wijk daar niet vanaf. Er staan zoveel kapiteins langs de wal, die het allemaal denken beter te weten. Ik ga ervanuit dat dit gewoon goed is. Ook heb ik vertrouwen in dit vaccin en in de medici. Vruuger heb ik ook alle entingen gehad om niet ziek te worden en dun deze ga ik ook gewoon nemen. Ook ik vind het spannend hoor. In men omgeving zijn er inmiddels al mensen gevaccineerd die allemaal in de zorg werken. Voor mij ook een vurbeeld dat ik erin meega.

Wat we wel allemaal willen en waar we het met zijn allen over eens zijn, is zo vlug mogelijk terug naar een zo normaal mogelijk leven. Ik kan niet wachten, wat zou dat fijn zijn. Veel succes en wijsheid met jullie keuze, vaccineren ja/nee.

Tot volgende week.

Fijn weekend.


Dit nieuwsbericht is 199 keer bekeken

X
X