Ons Marij Vertelt: Uitverkoop

Gepubliceerd op: 15 augustus 2019 9:03
Gewijzigd op: 15 augustus 2019 9:04

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

Jaja, het is weer overal uitverkoop, sale of hoe het tegenwoordig ook heet: opruiming.

Als ik da woord ergens zie staan, gaan alle bellen rinkelen. Tegenwoordig is het het hele jaar door wel ergens opruiming, maar de echte uitverkoop is toch wel eind juli begin augustus.

En daar hou ik van als alles goeiekoper is. Ik heb er een neus voor hoor ik vaak van de mensen om me heen. We zitten al een eindje in dun uitverkoop dus je vind nu vaak winkels met hun leste restanten met 75% korting.

Ja, er moet nog maar net iets voor oe bijzitten dat klopt, maar ik vind mistal nog wel wat.

Vaak is jou maat er net uit, maar in men maat hangt dan ineens wel iets. Ik vind het heerlijk om een top exemplaar van iets met heel veel korting te bemachtigen. Ik neem ook meestal de gok om het met 30% te laten liggen en te wachten tot het 50% of 70% wordt. Tenslotte heb ik niet perse iets nodig. En natuurlijk heb ik  dees jaar al wat super mooie dingen kunnen scoren.

Zelfs op de mert is het uitverkoop, moete een zaterdag maar is gaan kijken. Wij gaan in september nog naar de zon en anders hang ik het gewoon weg tot de volgende hittegolf, hopelijk volgend jaar. Dus mochte ook nog wa leuke zomerkleding of schoenen willen scoren, ga dees weekend is op speurtocht in ons eigen Helmond. En as ge dan toch in de stad bent, moete even naar de Elzas Passage gaan om een kijkje te nemen in de vernieuwde winkel van Miga Gifts. Ze hebben verbouwd en het is er godsgruwlijk skôn geworden. Hullemaal van deze tijd, een industriële look met van die kei skone grote houten tafels en veul glas en zoals altijd worde er nog steeds met een vriendelijke lach geholpen. Dit vind ik ook weer zonne fijne winkel waar een praatje kan en waar ge nog echt klant bent, kei goeie service.

Ons Stacey en ik zijn echt al jaren fan van deze mooie winkel in de Elzas Passage naast Paul en Riet da heet ook voortaan anders (da weet ik) mar vur de volksmond zo het herkenbaarste. Wij hadden er vurige week kei skone oorbellen gescoord en als ge in onze tassen collectie kijkt, prijken er heel wat Miga Giftjes op onze planken. Ge wordt er top geholpen door Arian, Roland, Danielle, Margo, Kim of Suzanne.

Ze zijn ook kei actief op social media, zowel Instagram als Facebook, dat doen ze echt kei goed. Hebben altijd leuke acties en doen overal aan mee in het centrum. Daar mag menig winkel een voorbeeld aan nemen. Heel veel suc6 in jullie prachtige verbouwde winkel.

Ik was al klant en zal het zeker blijven. Miga Gifts in de Elzas Passage voor alle trendy merken tassen, horloges en sieraden, en betaalbaar.

Zeker even gaan kijken

Tot volgende week,


Dit nieuwsbericht is 337 keer bekeken

X
X