Ons Marij Vertelt: Stichting Heel Helmond Support

Gepubliceerd op: 29 augustus 2019 9:13
Gewijzigd op: 29 augustus 2019 9:19

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen
Gepubliceerd in: Voorpagina,

Ik hou ervan als mensen iets voor Helmond doen en dan al hullemaal zonder er zelf beter van te worden. En dat is nou precies wat deze mensen doen. Er hebben zich bij Helmond Sport zes sponsors verenigd en de Stichting Heel Helmond Sport opgericht met als doel Helmond Sport te ondersteunen op verschillende vlakken. Sam Sanders, William Verkoelen Luciën van der Aa, Bjorn van Lieshout, Enrico Vrolijk en Maria de Kimpen (top dat er ook een vrouw bij zit). Inmiddels heeft dit clubke nog veel meer vrijwilligers warm gemaakt. Samen sta je sterk.

Allemaal  steken ze een heleboel vrije tijd in hun clupke om het te promoten en zo een grotere sponsor cirkel te creëren zodat de club meer (financiële) middelen krijgt.

Alles wat ze doen en geld mee verdienen, vloeit regelrecht naar de club. Een onderdeel hiervan is om het al bestaande restaurant in de sponsorlounge zelf te gaan runnen en nieuw leven in te blazen. Ik heb vrijdag samen met menne meens en vrienden van ons ondervonden dat ze dat als de beste hebben gedaan en ook zeer zeker kunnen. ik heb voorafgaand aan de thuiswedstrijd in dit geweldige restaurant gegeten. Bij elke thuiswedstrijd is het mogelijk om hier te eten (wel even reserveren). O mijn god wa heb ik godsgruwelijk lekker gegeten, keurig ingedekte tafels en de sfeer was top! Zonne tafel kunde vanaf 4 personen reserveren, maar bende mar mee tweekus of alleen dan kunde ook aan de stamtafel reserveren waar ge altijd gezellige klets hed. Ik vond het echt super professioneel .

Ik wil zeer zeker heel (zakelijk) Helmond uitnodigen om met hun zakenrelaties, vrienden of familie dit eens te gaan ervaren. Toen ik er vrijdag was, hoorde ik van sponsor Erik Mol van Metafa dat ook hij ooit zo vur dun irste keer bij Helmond Sport is binnengerold, op uitnodiging van een zakenrelatie van hem. Het restaurant is echt ‘Helmond Sport’ ingericht. Je moet dit gewoon ervaren en zelf zien. Er hangen foto’s van vroeger en heel veel shirts. Het is echt HS op zijn best en tot in de kleinste details top geregeld.

En wa dochte gullie van al die topkoks van Helmond die gaan koken dit seizoen. Één daarvan is Jermain van de Rozario, ons 1 sterren restaurant waar ook heel Helmond trots op is, maar ook andere toppers zoals Roka en Nastrium (om maar enkele te noemen) hebben zich beschikbaar gesteld om lekker te koken die avonden.Het is een eenheidsprijs die je betaald waar eten en drank bij is inbegrepen. Ook de bij ons allemaal bekende wijnhuizen zoals van Eyck en Nuova Sardegna zorgen ervoor dat de wijnen precies bij het eten passen, ook die waren heerlijk.

Ik kan het van harte aanraden want man ow man wat hebben wij genoten. Na het eten hebben we de wedstrijd bijgewoond en we hebben weer un puntje in de pocket.

Mocht je informatie willen over dit geweldige initiatief en ook een keertje lekker uit gaan eten bij HS, mail dan naar william@heelhelmondsupport.nl   

Wat geweldig om te zien, al die vrijwilligers die dit op zich hebben genomen, een dikke chapau voor jullie.

Ik wil trouwens nog 1 iemand in het bijzonder bedanken en dat is men aanspreekpunt bij HS de commercieel manager Antoine Beije die altijd goed vur men zorgt en alles vur men regelt  zodat ik jullie via men column op de hoogte hou van het wel en wee bij HS.

Antoine ge bent unne schat maar da wieste gij al …toch? Kei bedankt.

Wa vinden gullie van men kei gave foto die ik zaterdagmiddag op de mert in Helmond heb gemaakt waar HS hun fandag hield. Wat was het toch unne leuke middag ik heb ervan genoten en ik heb er unne nieuwe vriend bij, Loewy the cat. De mascotte van HS die ook in het nieuw is gestoken.

Fijn weekend iedereen.

Houdoe


Dit nieuwsbericht is 441 keer bekeken

X
X