Ons Marij vertelt: Mike MS-vrij

Ons Marij vertelt: Mike MS-vrij
Gepubliceerd op: 22 september 2022 9:22

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond
Voorpagina

Misschien hedde het al vurbij zien komen, maar ook ik wil aan deze actie aandacht geven. Want Mike heeft wat men betreft de gunfactor, alhoewel dat eigenlijk niet zou moeten als het over oe gezondheid gaat. Maar Mike is zonne skônne Helmonder die vrijwilligerswerk doet (ondanks dat hij ziek is). Hij zit in het bestuur van voetbalvereniging HVV op de Heeklaan. En ik weet dat er een enorm tekort aan bestuursmensen is bij de Helmondse stichtingen en verenigingen. 

Mike heeft ons nu nodig en als ik da kan, wil ik natuurlijk helpen. Ziek maar toch oe eigen inzetten voor je cluppie, zo iemand gun ik alles. Mike Sleegers is 34 jaar. Mike heeft al 19 jaar MS. Het gaat steeds slechter en Mike zit in een neerwaartse spiraal, die hij graag weer horizontaal krijgt of nog beter omhoog en die kans is er. Maar helaas, in Nederland is daar ginne enkele meugelijkheid voor. Maar in Mexico wel, daar kan hij een stamceltherapie ondergaan. Via lotgenoten kwam hij in aanraking met deze therapie, de slagingskans is groot, 85%. En ik snap dat Mike die kans wil benutten. Langer wachten is absoluut geen optie, deze behandeling moet zo snel mogelijk. Hoe langer hij wacht, hoe kleiner de kans op herstel. De kosten zijn 75.000 euro, dus Mike is een crowdfunding gestart en hij hoopt eind oktober het geld bij elkaar te hebben. Als ik dees schrijf, is de stand 16.000 euro.

Ons Marij vertelt: Mike MS-vrijMike | F Studio M&M

Zonder ons (Helmonders) kan Mike deze behandeling niet ondergaan. Ik help deze Helmonder natuurlijk en alle bietjes helpen. Als elke Helmonder 1 euro zou geven, is dat al genoeg om de behandeling te betalen. Geef Mike een kans op een nieuwe start zonder MS, want Mike heeft met zijn 34 jaar nog een heel leven vur zich. Hij wil graag zijn werk blijven doen als assistent-accountant bij Wesselman accountants en zijn functie in het bestuur bij HVV wil hij natuurlijk ook blijven doen, daar heeft hij echt deze behandeling voor nodig.

Wil jij hem ook helpen? Overmaken kan via zijn site www.mikemsvrij.nl, daar vind je een knop doneren of overmaken op banknummer NL39 INGB 0709 3578  93 ten name van stichting Mike MSvrij. Op zijn website vind je ook meer informatie over deze actie. Namens Mike alvast keibedankt.
 

Ik wens Mike heel veel succes met zijn actie en hoop dat hij zoals gepland in januari af kan reizen naar Mexico om deze behandeling te ondergaan. Helmonders helpen een Helmonder. Mike MS-vrij.

Fijn weekend. 
Tot volgende week.

Ons Marij vertelt: Mike MS-vrij

Dit nieuwsbericht is 295 keer bekeken

Verder in het nieuws

Hieronder een recent overzicht van alle belangrijke en relevante nieuwsberichten.

X
X