Ons Marij Vertelt: Mag ik even uw aandacht

Gepubliceerd op: 8 november 2018 9:00
Gewijzigd op: 7 november 2018 15:21

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen
Gepubliceerd in: Voorpagina,

Deze week wil ik 2 dingen onder de aandacht brengen.
Ten eerste ben ik trots op degene die de kerstpakketten samenstelt bij de gemeente.
Was het vurig jaar nog teleurstellend dat ze een cadeaubon van een groot internetbedrijf gaven, wordt dit jaar de Hellemond Gift gegeven. Dat kan ik echt waarderen want we houden het liefste toch alles in Helmond.
Ik heb zelf al een paar keer een Hellemond Gift van iemand gehad. Je kan hem inwisselen bij maar liefst 150 Helmondse ondernemers in allerlei sectoren.
Ik vind het een kei mooi cadeau en wil dit, met de feestdagen in aantocht, zeker even onder de aandacht brengen. Ik wil er wel intje in menne schoen of in menne sok.
Ben in januari jarig dan maakte men er ook nog reuze blij mee, hint hint hint.
Ik heb een paar lievelingsadresjes in Helmond die meedoen waar ik ze graag spendeer.
Ik ben echt blij dat de gemeente hier dit jaar toch wat beter over heeft nagedacht maar zeker ook zelf in gedachten houden om een ander blij te maken de komende tijd.

Nou moeten we ook nog eens nadenken hoe het beter kan met de verkoop van de kaartjes van het Kasteel van Sinterklaas. Ik vind het toch eigenlijk te triest voor woorden dat als het binnen 45 minuten uitverkocht is, het een uur later op marktplaats wemelt van de aangeboden kaartjes die, voor het vier en vijfvoudige als wat ze kosten, grif van de hand gaan. Ik zou het nie eens durven het is een kinderfeest. Ik zou geen 30 euro willen verdienen als er daardoor een kind niet naar dat geweldige kasteel kan. De prijs van de kaartjes wordt laag gehouden zodat het te doen is voor elke beurs en dan krijg je dit. Zo jammer vind ik het. Moeilijk hoor, want dit houd je bijna niet tegen weet ik. Ik vind trouwens wel dat het aantal kaartjes dat je kan kopen heel erg hoog is, 10 stuks. Ik vind het Kasteel van Sinterklaas zó geweldig het haalt helemaal het kind in me naar boven. Meer ga ik over het kasteel niet vertellen want gullie snapt wel dat daar nog een hele column over komt.

Over een weekje is de goedheiligman weer in ons land. Heerlijk al die sinterklaas lekkernijen.
De pepernoten ben ik al tegen gegeten vanaf augustus ;). Maar nu komen de ECHTE lekkernijen bij de bakkers; ik kan niet wachten!

Ik wens iedereen een fijn weekend en tot volgende week

Dit nieuwsbericht is 306 keer bekeken

X
X