Ons Marij Vertelt: Hondenfeest in Helmond

Gepubliceerd op: 16 mei 2019 9:00
Gewijzigd op: 15 mei 2019 15:24

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

Daar wil ik jullie allemaal op attenderen. Toen ik ervan hoorde was ik erg verrast. Had het nog nooit geheurd terwijl ze het al aardig wat jaarkus organiseren. Het feest is een aterdag 18 mei van 10 uur smergens tot 4 uur smiddags. Waar? Het veldje achter de Marslaan/Sterrenlaan in Helmond-Noord is de locatie. Ik, als trotse hondenbezitter, ga er natuurlijk heen. Samen met ons Kate, men skatteke. Da lijkt me echt kei leuk en misschien kom ik jou met je hond(je) ook tegen, dat zou ik erg leuk vinden. Er zijn van allerlei kraamkus om te snuffelen, er is een trimsalon,, een hondenschool, maar ook kan je een workshop hooperen en flyball doen, er is een hondencoach, een hondenshop, een honden pension en ook peelrust is aanwezig. Het crematorium waar ook onze Quincey is gecremeerd. Je kan natuurlijk samen met je hond op de foto, maar er is echt nog veel meer. Ook voor de kids is er van alles te doen zoals een springkussen en schminken. Ook zijn er leuke prijsjes te winnen, is er een suikerspinnenkraam en er staat koffie en thee klaar. Hoe kan het ook anders dan dat er ook hotdogs zijn te verkrijgen. Deze dag brengt zeker een heleboel gezelligheid voor alle hondenbaasjes met hun hundjes of geïnteresseerde zonder hundje.

Iedereen is welkom natuurlijk. Het goede doel wat hier aan verbonden is, dat is Dierenlot die in actie komen voor dieren in nood. Ik zie jullie zaterdag allemaal mee of zonder hond op het hondenfeest van Helmond. Ik wil ook nog de deelnemers suc6 wensen die meedoen aan De Helmond Maestro. Zaterdagavond in het speelhuis en natuurlijk heb ik men eigen favorieten.

Dat zijn er twee: Natuurlijk onze burgemeester Elly Blanksma en Geert Blenkers. Zet hem op en hoe dan ook, ik ben trots op jullie dat jullie meedoen. Vur iedereen een fijn weekend er is veel te doen in ons stadje

Tot volgende week


Dit nieuwsbericht is 461 keer bekeken

X
X