Ons Marij Vertelt: Het is weer voorbij die mooie zomer

Gepubliceerd op: 13 september 2018 9:00
Gewijzigd op: 12 september 2018 10:56

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen
Gepubliceerd in: Voorpagina,

Er leek geen einde aan te komen aan deze prachtige zomer. En nog steeds is het best fijn weer, maar het echte zomergevuul is toch wel ten einde.Tis ook bijna herfst (volgende week) de bomen beginnen weer te verkleuren. Het dorre gras begint gelukkig weer wat groener te worden. De Hortensia’s staan in hun herfstkleuren en dankzij heel veel water hebben ze deze zomer overleefd

De scholen zijn weer begonnen. De miste mensen zijn weer aan het werk. De zomerkleding is de winkels uit. Alhoewel het bij sommige nog opruiming is, waar ge dan voor weinig, de laatste zomer items kunt scoren. Ik ben altijd dol op de laatste sale acties, maar het grootste deel van de winkels ademt al het najaar en de vrolijke zomerse kleuren maken plaats voor de winterkleuren.

De boerenkool ligt weer bij de gruuntenboer, lekker mee spek en rookworst. Men zomergoed in de tuin schiet gin nieuwe bluumkes meer en verdwijnt in de container. Ook de tuin begint zijn zomerse uitstraling te verliezen. De tuin kan weer gesnoeid worden en klaar gemaakt worden voor het najaar.

Wa hebben we toch unne prachtige zomer gehad, daar kan niemand over klagen. Alhoewel bijna iedereen zunne vakantie erop het zitten, ben ik nou pas aan de beurt, wa heb ik toch lang moeten wachten. Maar het wachten is beloond. Ik lig heerlijk op een wit strand deze column vur jullie te schrijven. Op een tropisch eiland waar gewoon Nederlands gesproken wordt. Het voelt als thuis en het is toch heel ver weg en behoort tot mijn favoriete vakantie bestemmingen.Vanaf hier wens ik iedereen een heel fijn weekend.

tot volgende week

Hier zeggen ze AYO, maar ik zeg gewoon,
HOUDOE

Dit nieuwsbericht is 337 keer bekeken

X
X