Ons Marij vertelt: Helmond Sport en een fijne vakantie

Ons Marij vertelt: Helmond Sport en een fijne vakantie
Gepubliceerd op: 11 augustus 2022 9:17

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond
Voorpagina

Het voetbalseizoen is weer begonnen. Afgelopen vrijdag was ik mee ons Stacey bij de irste uitwedstrijd van Helmond Sport. Met de supportersclub gingen we met 2 volle bussen naar NAC Breda, helaas gingen we zonder punten terug naar Helmond. Volgens de kenners in de bus missen ze nog iets, maar daar wordt aan gewerkt heb ik begrepen.

Ikzelf heb er niet zoveul verstand van om een zinnige analyse te geven, dat laat ik aan de kenners over en ik heb het volste vertrouwen dat da goed gaat komen dit seizoen. In de bus had ik gezellige klets, we zaten tussen enkele jongens van de Braak 8 en hun trainer Adelin van Aerle die al vanaf zijn 2 jaar bij Helmond Sport komt en geen wedstrijd mist van zijn clubke. Vol trots vertelt hij hoe hij vruuger als manneke van 2 door zijn vader mee naar Helmond Sport werd genomen. Met de paplepel is het hem dus bijgebracht.

Het is zijn clubke, hij houdt ook van Helmond en zou toch nergens anders kunnen/willen wonen. Er is ook een vader van de jongens bij en laat die nou net uit Tilburg komen. Ook hij is net als ik een dikke 20 jaar geleden hier komen wonen. Hij krijgt het dit jaar wa moeilijker, want hij is fan van Helmond Sport, maar het Tilburgse Willem II-bloed stroomt ook krachtig door zijn aderen. En deze 2 teams zitten dees jaar beide in de Keukenkampioendivisie. Das nou unne moeilijke, vur welke club bende gaai. Het uurke in de bus was zo vurbaai mee dees gezellug clubke naast ons. Ik wens hun team de Braak 8 heel veul succes in hun competitie van komend jaar. De vakantie heeft zich aangemeld vur heel veul mensen en tja ik weet dat het nie leuk is, maar de komende 2 weken komt er ginne Loop in de brievenbus en gin ons Marij vertelt. Da wordt afkicken, maar ook wij moeten de batterij effe oplaaien.

Ons Marij vertelt: Helmond Sport en een fijne vakantie


Natuurlijk hadden we ook dees jaar unne vakantieborrel. We hadden een heerlijke BBQ en tot in de late uurtjes een drankje samen gedaan bij dun baas thuis, die hed unne hille grote tuin. Ik ben weer met iedereen bijgebuurt. Keileuk vind ik dat altijd. En natuurlijk moesten ze van men allemaal op de foto. Das nog niet zo gemakkelijk, want er zijn er altijd die dat niet willen, maar na enig aandringen staan ze er weer allemaal op die aanwezig waren.

Names ons allemaal unne hille fènne vakantie. Pas goed op oezelf en heel goed smeren, want de vuruitzichten zijn erg zonnig.

Tot over 3 weken.

Ons Marij vertelt: Helmond Sport en een fijne vakantie

Dit nieuwsbericht is 256 keer bekeken

X
X