Ons Marij vertelt: Helmond in bloei

Ons Marij vertelt: Helmond in bloei
Gepubliceerd op: 15 april 2021 9:17
Gewijzigd op: 15 april 2021 9:18

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond
Gepubliceerd in: Brouwhuis, Voorpagina

F | Judith van der Linden

Hebben jullie de afgelopen weken ook zo genoten toen alles in bloei stond in ons skonne Helmond? Overal bloesembomen. Ik heb afgelopen zondag nog een kirke un rundje bloesem gedaan deur Helmond, maar toen was al veul weg. Wa jammer dat dit maar zo kort duurt. De week ervoor was het nog prachtig, alles stond in bloei. Ik kwam op het idee om de bloesemroute te rijden via de Instagram ‘IkhouvanHelmond’ van Judith van der Linden, 48 jaar jong, trotse Helmonder en reisblogger op www.worldwife.nl. Ze heeft ook een eigen YouTube kanaal ‘Worldwife’ waar zij de bloesemroute rijdt, haar Insta stuurde me daarheen. Bedankt voor deze tip Judith, wij hebben toch zo genoten.

Bij veul meensen is natuurlijk de Middenloop in Brouwhuis favoriet. Bij men eerlijk gezeed ook, zo ongelooflijk mooi als die in bloei staat. Haar route bracht ons ook naar onder andere de Kromme Steenweg en het Hortensiapark, plaatsen waar ik niet zomaar zou gaan kijken, maar nu met haar route heb ik de mooiste bloesems kunnen vinden en wir stukskus in Helmond gezien die ik nog niet kende. Leuk om Judith te volgen op haar Insta ‘Ikhouvanhelmond’ waar ze keimooie fotos en filmkus van Helmond plaatst. En waar je op leuke ideeën komt, zoals ik met deze bloesemroute.

Ik hou ervan als Helmonders onze stad zo skon promoten, zoals zij doet. Goed bezig Judith. Natuurlijk zijn er nog veul meer mooie Instas over Helmond, maar dun deze sprong er voor mij deze keer uit. Vur de volgende bloesemroute moeten we nog een jaarke wachten. De skonne fotos van de bloesems bij deze column zijn door Judith zelf gemaakt tijdens haar bloesemroute.
Vur iedereen een fijn weekend.
Zorg da ge vur 22.00 uur thuis bent, want de avondklok is er nog steeds.

Ons Marij vertelt: Helmond in bloei

Nog even volhouden allemaal.
Stay safe,

Ons Marij vertelt: Helmond in bloei

Dit nieuwsbericht is 909 keer bekeken

X
X