Ons Marij vertelt: Helmond Hangout

Ons Marij vertelt: Vrijwilligers
Gepubliceerd op: 29 april 2021 9:21

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond
Voorpagina

Hebben jullie hier al van geheurd? Ik was het al een paar keer tegengekomen en afgelopen week ben ik bij Helmond Marketing langs gewist om me hullemaal op de hoogte te laten stellen wat het precies is. Ik ben nou eenmaal naaiskierig. Het is echt keileuk en bestemd vur 2 leeftijdscatogorieën, kinderen van 6 tot 18 jaar. Sommige activiteiten zijn ook leuk om met het hele gezin te doen.

Even uitleggen wat het inhoudt. Het is een online platform met digitale activiteiten vur alle jongeren uit Helmond. Jongeren kunnen hier gratis deelnemen aan keileuke events, demo’s, games, festivals, workshops en andere online activiteiten. Kiek maar eens op www.helmond-hangout.nl voor meer informatie. En wat ge allemaal kunt doen.
Vur niks ga mistal de zon op maar dit is toch echt vur niks. Het is een initiatief van, een hille mond vol, ondernemers, City Events, Centrummanagement en mogelijk gemaakt door gemeente Helmond. Mee dit kunnen we zeggen, Helmond is een Jeugdvriendelijke Stad.

Wat kunde zoal doen? Wa dochte van een digitale meeting met onze burgemeester of met onze beroemde bokser Nieky Holzken. Maar een leuke pubquiz staat er ook bij of armbandjes maken. Als ouder, opa en oma, is het ook leuk om mee te doen/kijken met je kind of met het hille gezin, er zitten toch zon leuke activiteiten bij. Ik vind dit echt Helmond op zijn best. Hoe creatief en van deze tijd.

Sommige activiteiten zitten binnen no time vol, zoals koken met onze sterrenkok Jermain de Rozario of een workshop van die grote ijsco’s maken met van alles erop. De benodigdheden worden indien nodig ook verzorgd door de gever van de workshop. En alles is echt vur niks, zodat echt iedereen mee kan doen, zo hoort het ook. Ga zeker eens kijken online wat je allemaal kan doen en attendeer de (klein)kinderen op dit hele leuke initiatief: Helmond Hangout.

En dan heb ik nog iets te melden. Yeahhhhhhh, de mert is weer compleet, de winkels zijn weer allemaal open en we kunnen weer terrassen, hoe fijn is dat. Ga nou nie allemaal tegelijk, want dat we nog echt op moeten letten is zeker een ding. Hou je aan de regels, dan kunnen we samen zorgen dat het ook open blijft. Tot ziens op de mert of in de stad, want dat zijn toch de plekken waar ik hullemaal in men element ben.
Fijn weekend,

Ons Marij vertelt

Dit nieuwsbericht is 708 keer bekeken