Ons Marij Vertelt: Heel Helmond aan de Bingo

Gepubliceerd op: 21 mei 2020 9:05
Gewijzigd op: 20 mei 2020 12:06

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

Hebben jullie het al meegekregen? We hebben vanaf zondag een Helmondse stads bingo

Dus met heel Helmond aan de bingo. Helmondse Blijf thuis bingo heet het. Heel veel steden hebben dit al, om mensen toch een vorm van vermaak aan te bieden nu we allemaal thuis moeten blijven.

Zondag 31 mei van 14.00 uur tot 16.00 uur is de eerste bingo en daarna elke zondagmiddag als het goed aanslaat acht weken. Wordt uitgezonden op omroep Helmond en op Facebook via een live stream bij dit is onze wijk. Ik ben echt een bingofan en vind het kei leuk bedacht.

Ik doe zeker mee en heb mijn kaartje al gekocht. Je kunt de kaarten kopen bij alle Jumbo supermarkten in Helmond. Het is geheel belangeloos dus niemand wordt er beter van.

De winst gaat naar een Helmonds goed doel die we dan allemaal steunen. Elke week is dit een ander goed doel en dat goede doel staat op de bingo kaart. De prijzen worden gekocht bij Helmondse lokale middenstand. Wees sociaal en koop lokaal is hun slogan dan ook.

Alles komt dus ten goede aan ons eigen Helmond. Het kan niet mooier. Super, leuk initiatief vind ik het om iedereen op een veilige manier vermaak aan te bieden.

Helmond op zijn best.

Ik ben ook iemand die vooral het weekend zoveel mogelijk thuis blijft en dan is het toch heel leuk om de zondag middag door te komen. Gaan we allemaal gezellig aan de Bingo.

Je ziet dus op de live stream op FB of op de TV bij omroep Helmond de nummers die worden getrokken. Heb je bingo? Dan bel je naar de studio van omroep Helmond  waarvan het nummer op je kaart staat. Er worden 3 rondes gespeeld elke week en je moet elke week een nieuwe kaart kopen. De omroeper in de studio zegt wat we moeten doen om bingo te hebben. Je mag met zoveel kaarten meespelen als je zelf wil. Hoe meer er naar het goede doel gaat.

Wil je alles nog eens na lezen kijk dan op www.blijfthuisbingo.nl waar je alle informatie kunt vinden. Vergeet deze week of volgende week niet je kaarten te kopen en mee te doen met deze eerste echte stads bingo. Een pluim voor de organisatie want ik vind dit hartstikke leuk.

Ik ben echt heel erg benieuwd hoeveel Helmonders er mee gaan doen. Ik hoop dat het er kei veel zijn. Ik wens iedereen die meedoet alvast heel veel succes.

Een fijn weekend en houd afstand

Houdoe


Dit nieuwsbericht is 368 keer bekeken

X
X