Ons Marij Vertelt: Groetjes uit Zeeland

Gepubliceerd op: 19 november 2020 10:18

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen
Gepubliceerd in: Voorpagina,

We zijn er een midweekje op uit getrokken. Als we van Rutte naar Curaçao en Bonaire mogen, zal zeeland zeker mogen. Daar zijn we neergestreken. Vakantie in eigen land, niks mis mee. Even lekker mee ons eigen bubbeltje in een heerlijk huis. De hundjes mee en veul frisse neuzen halen staat op het programma.  In juni zijn we in dit zelfde heerlijke huis geweest en dat was zo goed bevallen, dus zijn we nu weer hier.

Nu mogen ook de hundjes op alle stranden los lopen. Ze vinden het heerlijk hier en het is hier alles behalve druk. De horeca is dicht, maar overal heb je take away we hebben spellekes bij vur ‘s avonds gezellig mens erger je nieten en monopoly. We hebben een tas vol mee lekkere dingen uit ons eigen Helmond. ‘S ochtends lekker op oe gemak wakker worden, samen ontbijten en elke dag naar een ander strandje. Das toch ook echt vakantie.

We doen dus net zoiets als we op Curaçao zouden doen, strandjes hoppen. Alleen niet in ons badpak, maar mee unne dikke jas aan, want er staat een flink windje.

We houden ons ook hier aan de regels en hebben zo toch een heerlijke midweek in een hele andere omgeving. Er valt binnen de lijntjes best nog wel wat te kleuren. Ge moet er zelf iets van maken. Tot volgende week, dan weer een column vanuit ons eigen skôn Helmond 

Zorg goed voor elkaar.


Dit nieuwsbericht is 702 keer bekeken

X
X