Ons Marij vertelt: Gelukkig nieuwjaar

Gepubliceerd op: 7 januari 2021 10:00
Gewijzigd op: 7 januari 2021 9:18

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond
Voorpagina

Gelukkig nieuwjaar, een goed en gezond nieuwjaar, veel heil en zegen, de beste wensen, een gezegend nieuwjaar, oftewel al wat wenselijk is. Dat is wat ik iedereen wens. Wat kijken we uit naar een beter jaar als 2020. En wat zal het nieuwe jaar ons brengen? Vurig jaar rond deze tijd wisten we niet wat ons boven het hoofd hing, dit scenario had niemand kunnen bedenken! Als iemand dit had voorspeld, was ie vur gek verklaard. Maar het is wel de realiteit waarin we nu leven. Alle winkels dicht, we reizen niet, we mogen geen visite ontvangen, ja 2 personen. Er zijn geen concerten, geen feestjes en geen evenementen. Zal ik nog even doorgaan? Denk niet dat dat hoeft, we weten allemaal veul te goed hoe het zit.

We hopen met zijn allen dat in 2021 alles weer langzaamaan normaal wordt, elke keer een stukske vrijheid erbij, dat zou mooi zijn. Een jaar waarin we weer mogen knuffelen met degenen die we liefhebben en dat de kinderen weer zorgeloos naar school kunnen. Het jaar waarin we de horeca weer mogen bezoeken, weer kunnen gaan shoppen en ergens een bakske koffie kunnen drinken. Dat we massaal weer uit eten kunnen, naar de kroeg of bioscoop en naar het theater.

Blij ben ik dat al die feestdagen weer achter de rug zijn. Ik kan geen ijs en slagroom meer zien, het gebak komt men neusgaten uit. Het is weer tijd vur heerlijke stamppotten, vur spek, unne gehaktbal en unne gewone bruine boterham met kaas. Heerlijk toch, daar ga ik deze week eens lekker van genieten.

Het is ook de tijd van goede voornemens. Heb ik die? Nee, eigenlijk niet. Laat 2021 maar gewoon komen. Ik ben er klaar voor. Proost! 


Dit nieuwsbericht is 370 keer bekeken

X
X