Ons Marij Vertelt: Carnaval: Wat was je leuk

Gepubliceerd op: 7 maart 2019 9:00
Gewijzigd op: 6 maart 2019 14:32

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

Het is weer voorbij Carnaval 2019  en wa was het godsgruwlijk gezellig. Heel veel leuke feestjes gehad, heel veul leuke meensen ontmoet, heel veul ongezond gegeten, heel veul lol gehad, heel veul gelachen, heel veul gedanst, heel veul gezongen en dan kan dees column nergens aanders over gaan als over deze leuke dagen. Ik zit na te denken: ‘’wa zal ik jullie vertellen?’’ en ineens denk ik ja , iets over al die leuke meensen die ik heb ontmoet deze carnaval. Hier komen ze:

Stefan, al 7 jaar in de raad van elf bij de kersenpitten. Unne opvolger van hun pa die 30 jaar erin heeft gezeten. Hoe mooi is dat op zon dorp, da zoiets van vader op zoon gaat, ook kennis gemaakt mee hun pa natuurlijk, die trots vertelde dat zunne zoon in zijn voetsporen was getreden. Stefan vond het kei gezellig aan onze tafel: hun pa trouwens ook!

Jos en Frank , 2 ras echte Helmonders die vur dun irste keer naar 3 uurkus vurraf mochten

Zo blij waren ze, eindelijk na jaren meedoen zijn ze uitgeloot en kregen kaartjes. Mee zun tweekus hebben ze een super leuke middag gehad en halen ook nog de krant. Als het aan hun ligt, gaan ze voortaan elk jaar naar 3 uurkus. Ik hoop vur jullie da ge er volgend jaar weer bij bent jongens!

Wendy en Rens, Bij Fijnfisjenie café, ze komen van boven de rivieren en zijn vur de eerste keer in het zuiden mee de carnaval. Wa waren die mensen aan het genieten, ze hadden de dag van hun leven vertelde ze. Volgend jaar komen ze vur 5 dagen deze kaant op. Tot volgend jaor

Sjonnie, Tonnie, Donnie en Ronnie, 4 leuke jongens uit Wijchen die van elk feest een topfeest maken. De hille boel op zunne kop zetten en zich hullemaal uit de naad hebben gewerkt mee de carnaval. Ik heb van jullie genoten jongens.

Zomaar wa meensen waar ik mee aan de praat ben geraakt. Eenkennig ben ik nie en vur gezellig buurten ben ik altijd te vinden. Zo blijkt maar weer. Wa heb ik het toch leuk gehad, maar tis weer voorbij. Het bewijs da ik het leuk heb gehad ziede op de foto. Nou weer een jaorke wachten tot we weer meugen.

Tot de volgende week,

Houdoe


Dit nieuwsbericht is 421 keer bekeken

X
X