Ons Marij Vertelt: Brandnewoman

Gepubliceerd op: 22 oktober 2020 9:21

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

Omdat ik ook niet alles weet en zie wat er in Helmond gebeurt, had ik afgelopen week op menne facebook een oproepje gedaan of iemand nog een leuk onderwerp had vur men column. Er is op het moment niet veul te doen. Alles wordt afgezegd of verzet en ik beleef ook niet zo heel veul de leste tijd. Vandaar mijn vraag en er kwamen leuke reacties op.

Dun deze sprong eruit ik vind het een kei skon initiatief waar ik jullie dan ook op wil attenderen.

Brandnewoman. Een initiatief van Jet Uijen. Deze bezige bij organiseert al enkele jaren ‘brandnewoman’. Daarbij laat ze een vrouw die het hard nodig heeft een dagje verwennen met kapper, schoonheidsspecialiste, massage en een nieuwe set kleding!  De eerstvolgende Verwendag zal plaatsvinden op vrijdag 6 november, en je kunt hiervoor nog dames opgeven. Wel moet deze Brandnewoman in Brandevoort, Mierlo -Hout of Mierlo wonen. De winkeliers en ondernemers die hun bijdrage leveren aan deze dag zijn ook afkomstig uit dit deel van Helmond. Waar moet de Brandnewoman aan voldoen? Er altijd zijn voor iemand anders, jezelf wegcijferen of het behoorlijk voor de kiezen gehad de laatste tijd en nooit eens tijd voor zichzelf vrijmaken. De verwendag is 6 november.

Kende nou iemand in jou omgeving, buurvrouw, zus, nicht, moeder, oma, vriendin of collega, woonachtig in Mierlo, Mierlo-Hout of Brandevoort die voldoet aan de eerdergenoemde criteria, geef haar dan op.  Vermeld de reden waarom je denkt dat zij hiervoor in aanmerking komt. Van de opgever wordt verwacht dat deze de “Brandnewoman” 6 november ’s ochtends om 08.30 uur brengt en ook ’s middags vanaf 16:00 uur weer aanwezig is om de ‘Brandnewoman’ te adviseren bij het uitzoeken van een nieuwe outfit. Opgeven kan via het volgende e-mailadres: boutique4more@live.nl.

Je kan de kandidate opgeven tot en met woensdag 28 oktober. De betrokken ondernemers zorgen voor een fantastische Verwendag, hun wil ik dan ook alvast hartstikke bedanken voor dit geweldig skone initiatief.

Men foto van deze week is gewoon thuis genomen bij men klok. Ge zult denken waarom dat? Nou vergeet niet dat we dees weekend de klok weer een uurke terug moeten zetten. Heerlijk vind ik dit, want het hele jaar heb ik last van die klok die vooruit is gezet.

Men biologische klok vindt dat op een of andere manier niet leuk en kan daar niet aan wennen. Ik heb dan een soort jetlag. Ja echt, van dat inne uurke. Van men meugen ze dat afschaffen. We kunnen nu allemaal weer lekker een uurke langer slapen dees weekend, heerlijk toch.

Oww ja en vergeet niet de horeca te steunen als da mogelijk is, want die hebben het echt moeilijk deze tijd. Wij hebben vur een zaterdag een heerlijke lunch besteld om af te halen. Zo proberen we toch ons steentje bij te dragen in deze moeilijke tijd. Een rondje op de mert zaterdag en gelijk menne lunch ophalen en thuis lekker opeten.

Stay safe iedereen.

Tot volgende week,


Dit nieuwsbericht is 334 keer bekeken

X
X