Ons Marij vertelt: Bijna weer normaal

Ons Marij vertelt Bijna weer normaal
Gepubliceerd op: 24 juni 2021 9:15
Gewijzigd op: 24 juni 2021 9:17

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond
Voorpagina

Ik durf het eigenlijk niet hardop te zeggen, maar we zijn echt goed op weg naar een bijna normaal leven. Wa hebben we op vrije tijd toch afgezien het leste jaar. Vanaf zaterdag meugen eindelijk de mondkapjes af, wat vur veul mensen inclusief mezelf heel erg fijn is. Had ik er in de winter gin moeite mee, in de zomer vind ik het afschuwelijk. Vind het hartstikke benauwd mee da wérme weer. Kapke op kapke af, vural praten mee zon ding op is niet leuk. Ik kreeg er echt een hekel aan.

We meugen ook weer meer visite hebben thuis. Ik heb gelijk wa datums gepland met vrienden en familie, maar ook grotere feestjes kunnen weer gegeven worden. Ineens kan er weer heel veul, waar ik dan eigenlijk weer nie veul van snap, maar men heurde niet klagen. We kunnen ook weer op vakantie as we dat willen, wel met wat haken en ogen, maar het kan weer.

Zo gaan we allemaal toch iets gezelliger de zomer in, die deze week echt is begonnen. Helaas deze week gin zomerweer, maar dan kan mens, dier en natuur weer efkus bijkomen.

De leste weken hadden we prachtig werm weer, waar volop van genoten werd. ’s Avonds laat buiten zitten mee een drankje en een hapje, thuis of op een terras. Ook de dierentuinen en pretparken zijn weer open, dus dagjes weg kunnen ook weer ingepland worden.

We meugen weer naar de bioscoop, het theater en langzaam worden er ook datums van evenementen bekend. Wa dochte van de Kasteeltuinconcerten, die staan gepland vur vrijdag 3 september tot en met vrijdag 24 september. Ik zag ook al een datum langskomen van de Bluesroute. Die zal plaatsvinden op vrijdag 29, zaterdag 30 en zondag 31 oktober.

Ik hoop echt dat dit allemaal door kan gaan en dat corona gin roet in het eten gaat gooien. Wat zou dit allemaal leuk zijn. We zijn hier echt allemaal aan toe. En de versoepelingen, daar zijn we keiblij mee.

Fijn weekend.
Tot volgende week.

Ons Marij vertelt Bijna weer normaal

Dit nieuwsbericht is 389 keer bekeken

X
X