Ons Marij vertelt: Adventure Store Helmond is jarig en ik mag trakteren

Gepubliceerd op: 23 juni 2022 10:43

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond
Voorpagina

In Helmond hebben wij op outdoorgebied echt unne WOW FACTOR-winkel waar ze van heinde en ver vur naar hier komen. En dat is de Adventure Store op ’t Hout: Kastanjehoutstraat 3, 5706 XX Helmond.

Opgericht in 1947 onder de naam USA Shop en voortgezet in 1997 door Theo van Houts onder de naam Adventure Store Helmond. Al heel lang een begrip in de verre omgeving op het gebied van wandelen, sport en outdoor. En dit jaar vieren ze hun 75-jarig jubileum als winkel en hun 25-jarig jubileum als Adventure Store Helmond. En ik mag men lezers trakteren. Ik wandel elke dag met de hundjes op men sneakertjes, daarom was ik erheen gegaan. Vur echte wandelschoenen, want het viel me steeds zwaarder en da was de beste beslissing ooit. Had ik hierveur moeite mee 3 km, loop ik nou mee gemak een km of 5. Ook met deze korte afstanden is het toch wel heel fijn als ge unne goeie, passende, echte wandelschoen aan hed. Ik kan dat iedereen aanraaien.

Ik leer er veters strikken die bij mijn voetvorm horen, men voeten worden opgemeten (1 maat groter als wat ik normaal koop), een speciale zool wordt in men wandelschoen gelegd voor de knobbels aan de zijkant en dan ineens als een wonder, loop ik veul beter. Ik loop in de winkel een parcours over een brug, over rotsen, over kleine en grote stenen. O mijn god, ik wil die schoenen niet meer uitdoen. Ik ben er in ieder geval al achter dat ook al loopte mar 5 km per dag, dat je dat een heel stuk makkelijker afgaat met ECHTE aangemeten wandelschoenen dan met men Helioform-schuuntjes. Een begrip in de wereld van wandelschoenen is deze winkel, van heinde en ver weten ze deze winkel te vinden waar SERVICE met grote letters wordt geschreven. Nou ik erop let, zie ik eigenlijk veul mensen wandelen met echte wandelschoenen. Ik ben niet dun enigste.

Ik was in maart al mee André daar gewist vur wandelschoenen en die was zo tevreden, hij liep vurtaan veul verder dan ik, dus ook ik ben over de streep gegaan. Dit had ik jaren geleden moeten doen denk ik nu. En nou mag ik (ik lijk Oprah Winfrey wel) 2 weken lang degenen die ook fijne wandelschoenen aan gaan schaffen bij de Adventure Store, 10% korting geven op hun schoenen en als klap op de vuurpijl krijgde een paar hele fijne echte wandelsokken van Falke er gratis bij. En nee dat krijgt niet iedereen, want ge moet een code opgeven bij het afrekenen en die code is, ja ge raait het al, ONS MARIJ. Neem eens een kijkje in deze prachtige winkel op ‘t Hout. Unne mooie, gemoedelijke winkel met een fijne sfeer, ook hebben ze er een keilekker bakske koffie en gratis parkeren vur de deur. Dit is echt een pareltje van unne winkel en gewoon in ons eigen Helmond. De code op de wandelschoenen is geldig tot en met zondag 3 juli en in de maanden juni en juli zijn ze ook elke zondag open. 

Dees weekend (zaterdag en zondag) loop ik samen met ons Stacey en met mijn collega's van Weekkrant De Loop de In Beweging Tegen Kanker-loop. Rondom ons prachtige kasteel lopen we met het team van Weekkrant De Loop en halen we geld op voor 3 Helmondse goede doelen.

Ik wens iedereen een fijn loopweekend.

Tot volgende week.

Houdoe 


Dit nieuwsbericht is 575 keer bekeken

X
X