Ons Marij Vertelt: Ik heb een Hart voor Muziek

Gepubliceerd op: 11 oktober 2018 14:17
Gewijzigd op: 11 oktober 2018 14:31

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

Maar de miste mensen wisten dat al wel. Deze week schrijf ik mijn column op een heul heit strand in Turkije. Het is hier echt nog 30 graden in Antalya. Ik ben een weekje op muziek vakantie samen met 300 mensen, die allemaal fan zijn van het Nederlandstalige lied.
Voor het elfde jaar ben ik met mijn dochter en 4 vriendinnen met het tv programma Hart voor Muziek mee.


Ik ben echt al jaren fan van Hart voor Muziek, en vooral deze vakantie week die elk jaar georganiseerd wordt.Een muziekreis waar elke dag leuke gezellige feestavonden zijn en ook op de middagen is het één groot feest. 15 artiesten zijn ook met ons mee, zo lig ik samen op het strand met dun Django (Wagner) en met Ferry de Lits. En zit ik te eten met Steff Ekkel en doe een dansje met Jan van Est. Ook Henk Bernhard, Monique Smit, Wesley Klein, Frank Verkooijen en nog vele andere zijn er. Menne grote vriend DJ FONZZ is erbij, die draait en praat alles aan elkaar, en als wij verzoekjes hebben worden die altijd gedraaid door hem. En wat is dan Hart voor Muziek zulde denken.

Dat is een muziek tv programma op Omroep Brabant wordt op elk heel uur uitgezonden, de gehele zaterdag door. Hier in Turkije nemen we nu 5 afleveringen op, die vanaf volgende week zaterdag te zien zijn. De andere opnames zijn door het hele land, want het is het hele jaar te zien op omroep Brabant. De volgende opnames zijn zelfs heul dichtbij in Deurne in de Metro op zondag 16 december. Dus wilde samen met mij feesten dan moete zorgen da ge er dan ook bent, echt kei gezellig.

Maar goed ik ga hier verder met genieten bij het heerlijke zwembad.
Het is ook kei vermoeiend want wij geven overal acte de presence. We willen niks missen.v En als we zaterdag weer naar huis gaan dan zijn we afgebrand en kei muug van al dat gefeest tot diep in de nacht en moeten we een week thuis bijkomen. Ik wens jullie vanuit een zonnig Turkije een heel fijn weekend.

Tot volgende week
hier in Turkije zeggen ze Hoscakal ve güle güle.

maar ik zeg gewoon HOUDOE.

Dit nieuwsbericht is 1772 keer bekeken

X
X