Online op de koffie bij de wethouder

Gepubliceerd op: 9 oktober 2020 14:20

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

Helmond: Ook in deze bijzondere tijden blijven de wethouders graag in contact met Helmondse inwoners. Heeft u een vraag over of een idee of initiatief voor uw wijk? Dan kunt u deelnemen aan één van de digitale wijkspreekuren. U kunt zich nu aanmelden voor de geplande digitale wijkspreekuren.


De wethouders denken graag met u mee bij het zoeken naar oplossingen en kunnen u, indien nodig, in contact brengen met andere mensen of organisaties. Uw ervaringen en informatie die u met de wethouders deelt, kunnen zij gebruiken bij het maken van beleidskeuzes.

Geplande digitale wijkspreekuren in oktober

Centrum: met wethouder Van de Brug op maandag 12 oktober van 19.30 tot 20.30 uur;Helmond-Noord: met wethouder Van den Waardenburg op woensdag 14 oktober van 19.00 tot 20.00 uur;Dierdonk: met wethouder Van den Waardenburg op woensdag 14 oktober van 20.15 tot 21.15 uur;Helmond-West: met wethouder Van Dijk op donderdag 29 oktober van 18.30 tot 19.30 uur;Brandevoort: met wethouder Van Dijk op donderdag 29 oktober van 20.00 tot 21.00 uur.

Aanmelden
Wilt u deelnemen aan één van bovengenoemde digitale wijkspreekuren? Dan kunt u zich nu aanmelden door een mail te sturen naar communicatie@helmond.nl. Vermeld het volgende in de mail: uw naam, mailadres en telefoonnummer, aan welk wijkspreekuur u wilt deelnemen en het onderwerp. Vervolgens ontvangt een bevestigingsmail met een link naar de Teams vergadering. Via deze link kunt u deelnemen aan de online vergadering. Aanmelden is mogelijk tot 17.00 uur op de dag voorafgaand aan het wijkspreekuur.

Woont u in een andere wijk?
 
Houd dan www.helmond.nl/wijkspreekuren in de gaten voor de bekendmaking van nieuwe data. 

F Gemeente Helmond


Dit nieuwsbericht is 125 keer bekeken

X
X