Online Buurtcafé Helder Helmond 22 april

Online Buurtcafé Helder Helmond 22 april
Gepubliceerd op: 16 april 2021 14:00
Gewijzigd op: 16 april 2021 12:04

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond
Voorpagina
Meepraten? Meedenken? Vragen stellen? Je hart luchten?

HELMOND Donderdag 22 april 2021 wordt weer het ‘Buurtcafé Helder Helmond’ gehouden. Wederom digitaal via Facebook, maar deze keer live vanuit de studio van DitisHelmond.

Het digitaal samenkomen is goed bevallen en de fractie heeft zoveel positieve reacties ontvangen dat we er graag een vervolg aan willen geven. Het hoofddoel van ons buurtcafé blijft hetzelfde: de politiek laagdrempelig met de Hellemonders te bespreken. Niet alleen met leden maar ook met de geïnteresseerde inwoners van Helmond. Meepraten? Meedenken? Vragen stellen? Je hart luchten? Het kan allemaal bij dit online buurtcafé door uw vragen en opmerkingen te plaatsen via sociale media. We hebben het vooral over het laatste politieke nieuws in Helmond.

Er zal kort worden ingegaan op onze ingezette fusie en er zullen een aantal nieuwe gezichten zich voorstellen. Uiteraard is er eerst en vooral ook gelegenheid om de input van vanuit de inwoners te bespreken. Louis van de Werff van Haw Ut Hellemonds zal de avond ludiek afsluiten. Aanvang om 20.00 uur en deelname is uiteraard gratis!


Dit nieuwsbericht is 106 keer bekeken

X
X