Ondernemers Peelland viert 25-jarig bestaan met een bijzonder programma

Gepubliceerd op: 22 januari 2020 13:51
Gewijzigd op: 22 januari 2020 13:52

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

Helmond: In 2020 bestaat Ondernemers Peelland 25 jaar. In 1995 begonnen als Jong Ondernemers Peelland is het nog steeds een netwerkvereniging die goede zakelijk relaties faciliteert met een smakelijk en inhoudelijk sterk programma. “In 2020 pakken we natuurlijk extra royaal uit” zegt voorzitter Pim van der Velden. “Wil je kennis komen maken, dan is 2020 hét jaar om dat te doen.”


Sterke inhoud

“We beginnen het jubileumjaar adelijk met een exclusief bezoek aan Kasteel Helmond en een diner op locatie, verzorgd door Steenoven Catering. We laten ons inspireren door verschillende sprekers waarvan twee bekenden uit de sportwereld: internationaal scheidsrechter en VAR-specialist Danny Makkelie (12 maart) en Formule 1 pit-reporter Jack Plooij (10 september). We bezoeken A. Jansen B.V (9 april), Skunk Xycarb Technology (8 oktober) en de Human Campus van de Driessen Groep (12 november). En, zoals ieder jaar bij Ondernemers Peelland, gaan we ook in 2020 een hele dag met elkaar op stap, naar Rotterdam: net als Helmond een stad van ‘Niet lullen maar poetsen!’. We delen veel en graag met gasten, maar dit uitstapje is exclusief voor leden!”


Waar voor je geld

“Dit is echt het beste moment om lid te worden. Voor slechts € 320,00 (jaartarief) maak je alles van dichtbij mee: zeven diners, vier interessante presentaties, drie bedrijfsbezoeken, en dagtrip naar Rotterdam en een eindejaarsborrel. Het zijn allemaal bijeenkomsten waar je makkelijk contact legt met onze enthousiaste leden en hun gasten. Iedere ondernemer weet dat goede relaties het fundament zijn onder zijn of haar business. Aan dat fundament dragen we met onze vereniging graag een steentje bij. We zien je graag komen bij Ondernemers Peelland.”

Voor meer informatie en aanmelden: ondernemers-peelland.nl


Dit nieuwsbericht is 346 keer bekeken

X
X