OldStars Tennis op sportpark ‘De Braak’

Gepubliceerd op: 18 november 2022 11:44

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond
Voorpagina

HELMOND

Op 17 juni 2022 is de Helmondse Tennis Vereniging (HTV) gestart met OldStars Tennis. Hiermee biedt de club ouderen, wekelijks begeleid op vrijdagen van 10:00 uur tot 11:00 uur, de mogelijkheid om de sportieve en sociale voordelen van het verenigingsleven te (blijven) ervaren.

Na afloop van de training is er gelegenheid om gezamenlijk een drankje te nuttigen in de kantine. Op dit moment is er een groepje van 10 tot 12 personen die deze aangepaste vorm van tennis beoefenen, maar er is plaats voor meer sporters. Deze spelvorm is uitermate geschikt voor ouderen die op een gezonde manier en zonder blessuregevaar willen blijven sporten.

Wat is OldStars Tennis?
Met OldStars Tennis biedt HTV in samenwerking met Jibb+ en de KNLTB een aangepaste spelvorm aan voor tennis op latere leeftijd. De belangrijkste aanpassingen zijn: dubbelspel op enkelveld, onderhands serveren, de bal mag twee keer stuiteren. Deze spelvormen staan onder begeleiding van een OldStars begeleid(st)er. In principe kan iedereen meedoen, maar het richt zich voornamelijk op de leeftijdsgroep 55+.

F | Helmondse Tennisvereniging.

Heeft u interesse in deelname en/of wilt u op de hoogte worden gehouden?
Bel of stuur dan een e-mail naar Theo Stockx, 06 – 54 39 46 79, e-mail: Th.Stockx@hccnet.nl.
U hoeft alleen zelf te zorgen voor makkelijk zittende kleding en sportschoenen (zonder doppen). Een tennisracket wordt, indien nodig, tijdelijk ter beschikking gesteld.


Dit nieuwsbericht is 68 keer bekeken

X
X