Nutsz met theatershow “Thisz is me!” in het Speelhuis

Gepubliceerd op: 10 september 2019 9:39

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

Helmond: Musicalfans opgelet! Theaterkoor Nutsz brengt op 4, 5 en 6 oktober 2019 wederom een wervelende theatershow vol zang, dans en spel. Zij nodigen u hiervoor van harte uit in Theater het Speelhuis. Geniet van nummers uit o.a. Annie, The Greatest Showman, Lion King, Aida, Fame, Footloose, West Side Story, Cabaret, Otje, en Les Miserables.

Theaterkoor Nutsz is sinds 2008 een gezelschap dat in sneltreinvaart aan de weg getimmerd heeft en inmiddels een begrip is in Helmond. Het koor is sinds 2013 uitgebreid met een educatietak voor kinderen en tieners die blijft groeien. Nutsz beperkt zich niet tot wekelijks repeteren. Mee doen vraagt veel van de leden. Behalve goede lessen en gezelligheid moeten ze allemaal thuis aan de bak. Naast zingen komt toneel en dans aan bod. Nutsz laat zien dat een koor allesbehalve saai is. De artistiek leider werkt intensief samen met de regisseur, docent educatie, en choreograaf. Dit brengt hen naar het maximale: Een prachtige voorstelling!

‘Nutsz draait om ons allemaal. Samen zijn we Nutsz. Niet alleen de mensen op het toneel. We hebben enorm veel mensen achter de schermen die Nutsz een warm hart toe dragen. Allemaal lieve vrijwilligers die Nutsz helpen met ieder hun eigen expertise. We zijn een veilige groep met een grote diversiteit aan individuen die op het toneel en achter de schermen toch één groep is. Een enthousiaste, gezellige groep die keihard samenwerkt om de voorstelling iedere keer naar een hoger plan te tillen” geeft artistiek leider Danny Mikesz aan. ‘We hebben een goed artistiek team welke allemaal ervaring heeft in het professionele uitvoerende theatervak. Dat is de voorwaarde die we stellen aan onze vakdocenten om onze leden een gedegen aanbod te doen waardoor zij als koor èn als individu groeien. Daarom is het een must dat de koorleden leergierig zijn en hun grenzen durven op te zoeken. Het is een genot om de passie als artistiek team over te mogen dragen aan de Nutszers. Het is een feestje als je deze passie terugziet bij de leden als ze op het podium staan. In de 12 jaar dat we nu bestaan, gaan we steeds voor meer, niet voor minder’.

Theaterkoor Nutsz was eerder al te zien in het Parktheater en Theater het Speelhuis. Zij werkte samen met o.a.: Wende Snijders, Kunstenfestival Artimond, Danny de Munk, Henk Poort, Keiebijters, Rimboband en Helmonds Muziek Corps.

Bestel uw kaarten voor theatershow “Thisz is me!” via www.theaterspeelhuis.nl of kijk voor meer info op www.theaterkoornutsz.nl.

Regisseur: Vivian Liebregts
Choreograaf: Marscha de Haan
Kinderdocent: Marijke Castelijns
Artistiek leider: Danny Mikesz


Dit nieuwsbericht is 598 keer bekeken

X
X