Nu in de showroom van VDNS Kia Helmond: de elektrische Kia EV6!

Nu in de showroom van VDNS Kia Helmond: de elektrische Kia EV6!
Gepubliceerd op: 7 oktober 2021 9:41
Gewijzigd op: 7 oktober 2021 9:42

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond
Gepubliceerd in: Brouwhuis, Voorpagina

HELMOND De revolutionaire Kia EV6 staat vanaf vandaag in de showroom van VDNS Kia Helmond. Deze inspirerende gamechanger verandert de markt voor zero-emission-mobiliteit voorgoed. De Kia EV6 biedt keuze uit een 58 kWh- en 77,4 kWh-accupakket, 2WD- en AWD-aandrijving en is beschikbaar in totaal 6 verschillende uitvoeringen. En dat al vanaf € 44.595. Inspire your senses!

Groot rijbereik
Mocht je nog twijfels hebben over elektrisch rijden, dan neemt de EV6 die allemaal weg. Wat dacht je van een actieradius van ruim 500 km (van Amsterdam naar Parijs) en ultrasnel opladen (tot 100 km in 4,5 minuten)!?

Ultrasnel laden
De EV6 biedt de keuze uit een 58 kWh- of een 77,4 kWh-accupakket, achterwiel- of vierwielaandrijving en diverse uitvoeringen. Hij kan ultrasnel laden (van 10 naar 80 procent in 18 minuten) en werkt zonder problemen op 800V- én 400V-laadtechniek. Slim en praktisch is hij ook: hij heeft volwaardige stopcontacten on-board voor elektrische apparaten en kan zelfs ándere elektrische voertuigen opladen.

Veiligheid voorop
Revolutionair zijn ook de rijhulpsystemen in de nieuwe EV6. Dankzij de ingenieuze ‘Snelwegassistentie 2’ kan deze elektrische krachtpatser automatisch veilig van rijstrook wisselen. Het Intelligent Front Lighting System geeft adaptieve verlichting onder alle omstandigheden. Het systeem ziet en herkent medeweggebruikers en dimt waar nodig een deel van de grootlichtbundel om anderen niet te verblinden. Met de Remote Smart Parking Assist kan de EV6 zichzelf op jouw commando helemaal autonoom in- en uitparkeren.

Highway Driving Assist
Met de slimme snelwegassistentie (DHA) kun je automatisch een vaste volgafstand en -snelheid aanhouden ten opzichte van een voorligger. De EV6 kijkt ook links en rechts naast de auto of er gevaar dreigt. Komt een medeweggebruiker in een andere baan te dichtbij, dan stuurt HDA indien mogelijk weg om veilige tussenruimte te houden. Lane Following Assist (LFA) houdt de EV6 midden in de rijbaan en Navigation-based Smart Cruise Control met Curve Control (NSCC-C) neemt zelfs in cruise-modus tijdig gas terug voor bochten in de route. Hoe futuristisch is dat!

Kom naar onze showroom
Wil je de EV6 van dichtbij bekijken of een proefrit maken? Breng dan een bezoek aan de showroom van VDNS Kia Helmond aan de Varenschut 21 in Helmond.

VDNS Kia Helmond dé nummer 1
VDNS Kia Helmond is al jarenlang nummer 1 in Helmond en omgeving. Daarnaast is de Kia-dealer al vele malen verkozen tot beste Kia Top Dealer van Nederland.

Autodroom Helmond
VDNS Kia Helmond is gevestigd in Autodroom Helmond, gelegen aan de Autoboulevard Helmond.
Samen met Van den Nieuwenhuijzen Auto’s, Brabant Autolease, VDNS Suzuki Helmond en Autoschade Helmond; alles onder 1 dak.


Dit nieuwsbericht is 75 keer bekeken

X
X