Nieuwe woonwinkel in de Elzaspassage: StyleDok

Gepubliceerd op: 3 december 2020 12:35

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

Door: Wendy Lodewijk

Centrum: Afgelopen vrijdag opende Arian Vereijken een nieuwe winkel in de Elzaspassage: StyleDok. De woonwinkel is gevuld met een grote diversiteit aan mooie, bijzondere woonaccessoires en is aantrekkelijk geprijsd.

Aanvulling op het al aanwezige winkelaanbod

“Ik heb eens goed rondgekeken en uitgedacht wat we nog misten in de Elzaspassage”, aldus Arian. “We kwamen in eerste instantie uit op drie winkels. Een bijouxwinkel, een woonwinkel en een kinderkledingwinkel. De bijouxwinkel is inmiddels al geopend en nu dus ook de woonwinkel. De kinderkledingzaak volgt volgend jaar.”

Bijzondere, betaalbare spulletjes

“Het idee is om een eigen identiteit te creëren, geen dertien in een dozijn.” Arian heeft met zijn team ontzettend hard gewerkt om nog vóór het Sinterklaasfeest open te kunnen zijn. “We hebben bijna al het kluswerk zelf gedaan. Een nieuwe vloer erin, muren geschilderd, noem maar op. Het was aanpoten, maar we zijn erg tevreden met het resultaat”, zegt hij met een lach op zijn gezicht. “We willen ‘iets aparts’ bieden. Een eigentijds aanbod met de nodige exclusiviteit, maar wel betaalbaar.”

Voor ieder wat wils

De mooi ingerichte etalage springt direct in het oog en is erg uitnodigend. De winkel heeft een fijne sfeer en straalt warmte uit. Opvallend zijn de bossen bloemen die bij de ingang staan. “Verse bloemen passen goed in een mooi interieur. Een leuke aanvulling.” Daarnaast is het mogelijk om, als je op zoek bent naar iets specifieks, je wensen aan het personeel door te geven en dan gaan zij voor je aan de slag. “Het is geheel vrijblijvend. De klant mag zelf bepalen of hetgeen wij gevonden hebben, aan zijn of haar wensen voldoet. We zijn erg flexibel in de inkoop. Het is een winkel voor iedereen.”

StyleDok is te vinden in de Elzas Passage.


Dit nieuwsbericht is 406 keer bekeken

X
X