Nieuwe Prins bij CV de Rampetampers

Gepubliceerd op: 8 november 2018 14:00
Gewijzigd op: 8 november 2018 10:57

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond

Centrum/Binnenstad: Op vrijdag 2 november 2018 is Prins Werner d’n Urste in Residentie de Fonkel als Jubileumprins van de 55 jarige Rampetampers voorgesteld. Dit In het bijzijn van zijn echtgenote, kinderen, vrienden,bekenden en een aantal bevriende carnavalsverenigingen.

Nadat op het scherm van de tijdmachine eerst willekeurig zijn 54 illustere voorgangers passeerde, stopte de tijd bij het jaartal 2019 en stapte hij uit de tijdmachine. Hij volgt hiermee Prins John d’n Twidde op. In het dagelijkse leven is hij beter bekend als, Werner van Voogels en wordt dit jaar, net als de Rampetampers, 55 jaar. Hij is werkzaam als product conformity coördinator bij de fabriek die de veiligheid van baby’s in de auto vergroot; Dorel, beter bekend als Maxi-Cosi. Werner is geen onbekende in de carnavalswereld, 22 jaar maakte hij deel uit van de Helmondse amusementsgroep Hers en Dwers. Het carnaval zit dus in zijn bloed. Hij laat als Prins samen met zijn echtgenote Susanne het carnaval 2019 over zich heen komen, en zij zullen met volle teugen gaan genieten. Zijn motto voor deze carnaval; “55 moet je 44”.

Prins Werner ziet u graag op de benefietmiddag op 16 december, de jubileumcarnavalsmis op 2 februari, de jubileumreceptie op 3 februari, de zittingsavond Fonkel/Rampetampers op 8 februari, de zittingsavond Rampetampers/Fonkel op 23 februari en de feestelijke middagen voor kinderen op 4 en 5 maart. Prins Werner d’n Urste wordt in zijn zware taak bijgestaan door Burgemeester Ton, Ceremoniemeester Gerard, Vorst Koen en de wijze Raad van Elf met een geweldige Dansgarde, Showgroep en de jeugdige Narretjes.

Heeft u ook zin de raad te komen versterken? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Voor informatie zie www.rampetampers.nl of mail naar secretaris@rampetampers.nl tel 0492-517210.

(bron foto; CV de Rampetampers)

Dit nieuwsbericht is 112 keer bekeken

X
X