Nieuwe Mierlo-Houtse ondernemer: Tim Canters dagelijks vers

Gepubliceerd op: 20 juni 2019 17:07

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen
Gepubliceerd in: Mierlo-Hout, Voorpagina

Mierlo-Hout: Binnenkort opent in het winkelcentrum rondom de kerk een nieuwe winkel, namelijk Tim Canters dagelijks vers. In het pand waar voorheen Peer de Groenteman zat, heeft de jonge Houtse ondernemer Tim Canters een nieuwe winkel geopend. Gestoken in een nieuw jasje, mikt Tim op klanten van jong tot oud die dagelijks vers en gezond willen eten.

Voor de klanten die denken dat hij alleen maar groente en fruit verkoopt is er nieuws, er is een geheel nieuw assortiment wat voorziet in de consument van tegenwoordig. Voordat we dat assortiment uitlichten eerst even een korte introductie van Tim: “Goedendag allemaal. Mijn naam is Tim Canters en samen met mijn vrouw en dochtertje wonen wij in Mierlo-Hout. Wij zijn echte Houtse mensen en dus is een lang gekoesterde wens van mij uitgekomen, namelijk een winkel op ’t Hout. Ik ben 33 jaar en al 15 jaar werkzaam in groente en fruit. 2 jaar geleden heb ik zelfs een prijs gewonnen met mijn werk en zodoende begon mijn wens om op eigen benen te staan steeds harder te groeien. Nadat wij nu een beslissing hebben genomen ben ik super trots dat ik mijn eigen winkel heb en hoop ik u snel eens te begroeten in mijn nieuwe winkel!”. In Tim zijn vorige baan merkte hij op dat klanten steeds meer opzoek zijn naar gemak, gezond, vers en kwaliteit. Daarom gaan hij en zijn medewerkers daar vol op inzetten.

Tim en zijn medewerkers gaan super verse maaltijden maken van eerlijke producten uit eigen winkel. Denk hierbij bijvoorbeeld aan stamppotten, nasi, bami, lasagne, Hollandse maaltijden en nog veel meer. Klanten die om wat voor reden dan ook niet kunnen of willen koken, jong of oud, maar toch gezond willen eten, kunnen op die manier elke dag langskomen voor een vers bereidde maaltijd voor een scherpe prijs. Daarnaast komt er nog veel meer zoals: broodjes, wraps, pizza’s, salades, maaltijdsalades, een salade bar waar u uw maaltijdsalade zelf kunt samenstellen, vers gesneden fruit, sappen, smoothies, noten en nog veel meer. Ze gaan samenwerken met kwaliteit leveranciers uit de regio en zelfs met een aardappel handelaar uit Zuid-Holland die Tim de beste klei aardappelen gaat leveren en dit alles natuurlijk tegen een eerlijke prijs. Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u al dat lekkers eens gaan bekijken en proeven of gewoon een gezellig praatje maken, loop dan binnenkort eens binnen bij Tim Canters dagelijks vers in het winkelcentrum van Mierlo-Hout naast de Kruidvat en ontdek het zelf.

Tot ziens!


Dit nieuwsbericht is 2245 keer bekeken

X
X