Nieuwe editie Buurtcafé Helder Helmond in Stiphout

Nieuwe editie Buurtcafé Helder Helmond in Stiphout
Gepubliceerd op: 14 oktober 2021 9:44

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond

STIPHOUT Woensdag 20 oktober 2021 wordt weer het ‘Buurtcafé Helder Helmond’ gehouden. Na maanden van online gehouden buurtcafés, nu eindelijk weer in een wijkhuis. En dit keer in Stiphout bij zalencentrum de Smed, dorpsstraat 40. Het hoofddoel blijft hetzelfde: de politiek laagdrempelig met de Hellemonders te bespreken. Niet alleen met leden maar ook met de geïnteresseerde inwoners van Helmond.

Meepraten? Meedenken? Vragen stellen? Je hart luchten? Het kan allemaal bij dit buurtcafé. Het programma is voor het grootste gedeelte gericht op Stiphout. Zo gaan we het hebben over de recente en toekomstige sloop- en bouwplannen, een eigen plek voor verschillende Stiphoutse verenigingen, een centrumplan Stiphout en ook gaan we het hebben over de onkruid- en parkeeroverlast daar.

Uiteraard is er eerst en vooral ook gelegenheid om je eigen punten in te brengen. Louis van de Werff van Haw Ut Hellemonds zal de avond ludiek afsluiten. Om 19.30 uur inloop, aanvang om 20.00 uur en deelname uiteraard gratis!


Dit nieuwsbericht is 338 keer bekeken

X
X