Nieuwe acceptant HellemondGift waardebon Electroworld Wout van Vlerken al 50 jaar een begrip

Gepubliceerd op: 19 mei 2023 12:55

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond
Voorpagina

HELMOND Stichting zonder winstoogmerk HellemondGift, mag weer een nieuwe acceptant verwelkomen. Koop lokaal, want als Hellemonder ben je toch loyaal! Hebt u een HellemondGift waardebon (vraag naar de voorwaarden), besteed deze dan nu ook bij Electroworld Wout van Vlerken te Helmond.
Wout van Vlerken: “Wij werken met vakkundige medewerkers. Zij staan voor u klaar en beschikken over veel kennis van zaken. Uw wens of vraag is het uitgangspunt voor een advies op maat. Voor elk probleem hebben wij een oplossing. Bij Electroworld Wout van Vlerken bent u in handen van een specialist. Als klant staat u centraal. Dit garanderen wij door het bieden van goede service. Wij zijn dan ook trots op onze eigen technische dienst. Alle bij ons gekochte apparaten worden bij u thuis afgeleverd, ingebouwd en geïnstalleerd. Heeft u een storing? Binnen 24 uur is onze monteur bij u. Zelfs apparaten die niet bij ons gekocht zijn repareren wij voor u.

Electroworld Wout van Vlerken is het vertrouwde adres voor al uw elektrische apparatuur en gewoon goede service.” www.woutvanvlerken.nl


Dit nieuwsbericht is 88 keer bekeken