Nieuw: Oldstars Tennis bij Tennisclub de Warande

Gepubliceerd op: 3 januari 2020 13:51
Gewijzigd op: 2 januari 2020 12:53

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

Helmond: Op dinsdag 14 januari start een nieuwe tennisactiviteit bij Tennisclub de Warande: Oldstars Tennis. Heeft u altijd al eens willen tennissen, maar is het er nooit van gekomen? Of vroeger getennist, maar staat nu liever in een rustig tempo op de tennisbaan? Dan is dat vanaf nu mogelijk op de prachtig gelegen tennisbanen van tennisclub de Warande! Oldstars Tennis is speciaal voor beginnende sporters én ervaren tennissers die graag fit en ook sociaal actief willen blijven.

Aangepaste spelregels

Oldstars Tennis wordt op steeds meer plaatsen in Nederland gespeeld. Speciaal voor ouderen heeft het Nationaal Ouderenfonds, samen met de KNLTB, OldStars Tennis ontwikkelt. Deze tennisvariant maakt het mogelijk om gemakkelijker te tennissen doordat de spelregels aangepast zijn en de tennisbal zachter is. Hierdoor heb je meer tijd om naar de bal te bewegen. Daarnaast werk je ook aan je conditie en motoriek. ‘Maar natuurlijk is het behalve gezellig ook leuk en spannend om te sporten’, vertelt Hanc Legtenberg, voorzitter van tennisclub de Warande. ‘Daarom ondersteunt ook de gemeente dit initiatief via Jibb+’. Kristian van den Nouwlant, buurtsportcoach bij Jibb+: ‘Dit is de tweede locatie in Helmond waar Oldstars Tennis wordt aangeboden. TPC Espendonk in Brouwhuis is afgelopen september gestart met deze activiteit en met veel succes!’

Start op 14 januari

Oldstars Tennis bij Tennisclub de Warande start op dinsdag 14 januari 2020 om 9.30 uur. Er is een trainer voor de begeleiding. De eerste weken kunt u kosteloos deelnemen aan de trainingen en kunt u ervaren of deze tennisvorm bij u past. Locatie: tennispark de Warande, Horst 25 in Helmond. Voor meer informatie kunt u terecht op de website www.tvdewarande.nl. Dus ga bewegen en neem gerust vrienden en bekenden mee. Of nog beter, ontmoet nieuwe mensen door OldStars Tennis!


Dit nieuwsbericht is 277 keer bekeken

X
X