Nieuw magazine 2x per jaar: Helmond Onderneemt

Nieuw magazine 2x per jaar: Helmond Onderneemt
Gepubliceerd op: 6 januari 2022 9:23

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond
Voorpagina

HELMOND Een nieuw jaar, nieuwe kansen. Hopelijk kunnen we gaan werken aan een NA corona periode of veilig en vrij door gaan leven MET corona.

Wat maakt Helmond bruisend? De moeite waard om in te leven en te werken. Hoe trots zijn we op Helmond? Hoe duurzaam leven we, wat doen bijv. de bedrijventerreinen aan duurzaamheid? Heeft Helmond voldoende werkgelegenheid en faciliteiten om de vrije tijd door te brengen? Welke plannen heeft het nieuwe college met Helmond na de gemeente raadsverkiezingen van maart 2022? Hoe ziet het er uit? Een voorstel rondje aan de burgers van Helmond bijvoorbeeld?

Dat wil uitgever Adcommunicatie samen gaan vatten in een luxe Helmond Onderneemt magazine, 2x per jaar (voorjaar en najaar) in een oplage van 36.000 ex., verspreid in geheel Helmond. Bedrijven, instanties, ondernemers verenigingen, gemeente, gewone ondernemende Helmonders etc. kunnen hierin hun beleving van Helmond vertellen en zich presenteren aan een breed (ondernemend) Helmonds publiek.

Ook het ‘je en jij’ gevoel in onze gemeente, willen we versterken, samen moeten we onze stad bruisend houden en elkaar leren kennen. Helmond is de moeite waard, maar dat kan het alleen als het in beweging blijft.

Er is genoeg op te pakken, doe jij dat samen met ons?

Meer info via info@adcommunicatie.nl
Ad Klaasen, uitgever Adcommunicatie


Dit nieuwsbericht is 964 keer bekeken