Nieuw jaar, nieuwe editie van Minor

Gepubliceerd op: 10 januari 2019 14:20

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen
Gepubliceerd in: Mierlo-Hout, Voorpagina

Mierlo-Hout: Nu de feestdagen achter de rug zijn en we knallend het nieuwe jaar in zijn gegaan, is het tijd om weer naar het volgende feestje uit te kijken. Ook in het nieuwe jaar worden er weer edities van Minor georganiseerd, waarvan de eerste al op vrijdag 25 januari a.s. plaats zal vinden!

Op deze avond is er entertainment genoeg, zo zullen oude bekenden als Tom Bounze en Dancaholics x Tjampert weer een mooie set komen draaien. Daarnaast zal Goldenboys een fantastisch optreden verzorgen. Ook vindt op deze avond het laatste optreden van Basties plaats, hierna zal hij verder gaan onder de artiestennaam Blond. Dat wordt dus nog één keer flink gas geven! Ook hebben we deze keer weer een rapper weten te strikken. Yasin, een goede vriend van Jay Zwarts, zal zijn rapskills laten zien. Wil je alvast een voorproefje horen? Check dan zijn nummer “Ze gaat los” en “Doe je dansie”.

Dus ben je tussen de 13 en 17 jaar oud, dan mag je dit feest niet missen! Ben je 12 jaar en zit je op de middelbare school? Ook dan ben je welkom! Neem dan wel je schoolpas mee. Minor vindt plaats in Wijkhuis de Geseldonk en begint zoals gewoonlijk om 19.30 uur en eindigt om 00.00 uur. Om 20.30 sluiten de deuren, zorg dus dat je op tijd komt!

Garderobe is verplicht en gratis, een consumptiebon kost 1 euro en een ticket 3 euro. Tickets zijn te koop bij Jumbo Mierlo-Hout, Primera Brandevoort, Primera Winkelcentrum De Bus. Voor meer informatie, check onze website www.minorhelmond.nl. Hier is ook het reglement te vinden, neem deze door voordat je naar het feest komt.

Dit nieuwsbericht is 225 keer bekeken

X
X