Nieuw jaar, nieuwe editie van Minor

Gepubliceerd op: 3 januari 2020 9:49
Gewijzigd op: 2 januari 2020 10:50

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen
Gepubliceerd in: Brandevoort, Mierlo-Hout, Voorpagina

Mierlo-Hout: 2020 staat voor de deur, en dat betekent dat er ook weer nieuwe Minoredities aan zitten te komen! Het nieuwe jaar begint direct goed, want op vrijdag 24 januari vindt de volgende editie al plaats.

Minor is hét feest voor middelbare scholieren van 12 tot en met 17 jaar. Hier kunnen zij genieten van muziek van de beste DJ’s uit de omgeving en daarbuiten!

Zo komen op 24 januari onder andere DJ Björn, DJ Daan Schenkels en Igmar B2B Milan optreden. Zij hebben al eerder bij Minor op het podium gestaan, en gaan de zaal weer op de kop zetten. Daarnaast komt er ook de party-act The Fissa Squad naar Minor toe. Dit feestelijke duo heeft al talloze feestjes achter de rug, waar zij keer op keer zorgen dat niemand stilstaat. Het is niet voor niets dat zij ieder jaar bij de Party Awards als populairste DJ act genomineerd worden!

Kortom, dit feestje wil je niet missen! Minor vindt plaats van 19.30 uur tot 00.00 uur in Wijkhuis De Geseldonk. Om 20.30 uur sluiten de deuren, zorg dus dat je op tijd binnen bent! Een consumptie kost 1 euro, en de garderobe is gratis. Om naar Minor te komen heb je een ticket nodig. Deze kost 3 euro en is te koop bij Jumbo Mierlo-Hout, Primera Brandevoort, Primera Winkelcentrum De Bus, of online via onze website. Wacht niet te lang, want op is op!

Voor meer informatie en het reglement, kijk op Facebook of Instagram (@minorhelmond), of check de website: www.minorhelmond.nl.

Ben jij er de komende editie ook bij? (Bron foto; Rémon Smits, Eyemagination).


Dit nieuwsbericht is 192 keer bekeken

X
X