Nieuw in Mierlo-Hout: van Berlo Optiek

Gepubliceerd op: 9 januari 2020 14:21
Gewijzigd op: 9 januari 2020 16:39

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen
Gepubliceerd in: Mierlo-Hout, Voorpagina

Mierlo-Hout: Het is zaterdag 4 januari. Er staan ballonnen voor de deur, champagne wordt geserveerd en een tal van kaarten staan op de balie uitgestald.  Voor Judith en Harold van Berlo is het een heugelijke gebeurtenis: samen met genodigden openen zij feestelijk van Berlo Optiek, hun eigen optiekzaak. Voor Harold gaat met de opening van de zaak een langgekoesterde wens in vervulling: “We zijn blij dat het eindelijk zover is”, aldus de kersverse ondernemer.

Van Berlo Optiek opende op 2 januari al haar deuren aan de Hoofdstraat in het voormalige pand van Gelling Optiek in Mierlo-Hout. Ron en Ellen Gelling gingen afgelopen december, na 37 jaar Gelling Optiek te hebben gehad, met pensioen en droegen het stokje over aan Harold en Judith. Harold: “Ik droom al langer van mijn eigen winkel. We waren al langer aan het zoeken naar de mogelijkheden. Toen vorig jaar de kans voorbij kwam om onze eigen zaak te openen in Mierlo-Hout, wisten we dat moesten doen.”

Het ondernemersduo is afkomstig uit Helmond en woont in Mierlo-Hout. Harold is volledig gediplomeerd opticien en contactlensspecialist met vele jaren ervaring binnen de optiekbranche. In het verleden heeft hij voor zowel grote ketens als particuliere optiekzaken gewerkt: “Ik heb daar goed de verschillen leren kennen tussen de twee en heb hier alle fijne kneepjes van het vak geleerd.”

Frisse wind

De winkel heeft niet alleen een nieuwe naam en nieuwe gezichten, ook het interieur en assortiment hebben een metamorfose ondergaan. Zo heeft het geheel een frissere en modernere uitstraling gekregen. Het aanbod is uitgebreid met nieuwe merken en monturen volgens de laatste trends. Daarnaast kunt u in de winkel ook terecht voor multifocale brillen, zonnebrillen (op sterkte), contactlenzen en een assortiment gehoorbescherming. Geheel nieuw in de winkel zijn nachtlenzen. Dit is een relatief nieuw product binnen de optiek waar Harold al jarenlang ervaring mee heeft. “Erg handig voor mensen die overdag sporten beoefenen zoals zwemmen.”

Persoonlijke aanpak

Bij van Berlo Optiek kunt u rekenen op kwaliteit en een persoonlijke aanpak. U en uw wensen krijgen volledige aandacht. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Loop dan eens binnen. De koffie staat altijd klaar. U kunt ook telefonisch een afspraak maken en: tot en met zaterdag 11 januari profiteert u van 15 procent korting op een complete bril en 10 procent korting op contactlenzen.

Van Berlo optiek is vijf dagen per week geopend en zal ook in de middag open zijn voor klanten:

Dinsdag tot en met donderdag: 09.00 - 18.00
Vrijdag: 09.00 - 20.00 uur
Zaterdag: 09.00 - 17.00 uur

Van Berlo Optiek | Hoofdstraat 99 | 5706 AK | www.vanberlooptiek.nl | 0492-549541


Dit nieuwsbericht is 537 keer bekeken

X
X