Nieuw: App je nieuws! Wees reporter wanneer het jou uitkomt!

Gepubliceerd op: 17 mei 2019 14:27

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

Helmond: Ben jij een razende reporter met hart voor de stad en denk jij weleens bij jezelf: “Ik zou hier wel eens iets mee willen doen”? Vanaf nu kan dit op een fijne en laagdrempelige manier: Je kunt Weekkrant De Loop Helmond voortaan ook appen! Hoe handig is dat?

Stel je eens voor: Je bent ergens in Helmond en maakt met je smartphone een prachtige foto van het kasteel of bent aanwezig bij een heel gezellig evenement wat je graag wilt delen met meer mensen. Dan is het natuurlijk super als je een door middel van een appje meteen een grotere doelgroep kunt aanspreken! Ook als je een leuke (nieuws)tip voor de redactie hebt, kun je deze natuurlijk insturen!

Hoe werkt het?

Voeg het nummer 06-30252527 toe aan je contacten.Heb je een leuke foto, tip of iets anders wat met Helmond te maken heeft, dan kun je dit delen door een appje te sturen naar ons nummer mèt kort tekstje waar het over gaat. Onze redactie beoordeelt of het bericht geschikt is voor plaatsing op onze online/offline kanalen en zal het dan plaatsen.

Goed om te weten

Het appnummer is uitsluitend voor redactiezaken en niet voor bezorgklachten, deze kunnen worden doorgegeven via bezorging@deloop.eu of via 0492-845350 binnen kantoortijden (09.00 – 17.30 uur). De whatsapplijn zal, in de meeste gevallen, direct beantwoord worden binnen kantoortijden, maar zal ook na kantoortijden en in de weekenden regelmatig gecontroleerd worden op berichten. Bij de berichten die op de website/sociale media geplaatst zullen worden, komt ook een naamsvermelding. Wil je liever anoniem blijven? Geef dit dan aan in het appje! Onze redactie bekijkt de ingestuurde berichten en beoordeelt dan of deze geschikt zijn voor plaatsing. Mochten de berichten interessant zijn voor de krant dan kan er om meer informatie gevraagd worden.


Dit nieuwsbericht is 495 keer bekeken

X
X