New Years Eve: Studio 54 Party

Gepubliceerd op: 6 december 2018 14:32

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

Binnenstad: In navolging van het overweldigende succes van vorig jaar, organiseert De Cacaofabriek ook dit jaar weer een spetterende, grootse en geweldige afsluiter van het jaar! New Years Eve: Studio 54 Party, hét ultieme disco oud en nieuw feest. New Years Eve: Studio 54 Party vindt in meerdere ruimtes in De Cacaofabriek plaats. Met een verlichte dansvloer, de beste DJ’s, een spetterende discoshow van Lise Verheijden en natuurlijk geweldige dansmuziek beleeft u op voorhand een onvergetelijk oud en nieuw feest!

Tickets en arrangementen

De online tickets zijn nu verkrijgbaar en de verkoop loopt harder dan ooit! Ben er dus snel bij want dit wil je niet missen! Er zijn twee soorten tickets te verkrijgen:
NYE The Party: Een hele avond onbeperkt bier, fris, wijn, mixdranken inclusief champagne, oliebollen en een uitgebreid luxe hapjes arrangement € 54,-. Dit start om 22.00 en duurt tot 4.00 uur.
NYE The Afterparty: Bij dit arrangement hoort onbeperkt bier, fris, wijn, mixdranken en uitgebreid luxe hapjes. € 34,- . Dit begint om 00.30 tot 04.00 uur.

Dit jaar zullen de DJ’s Cor Claassen, Gollie Renwarin, Eddie Bel en Deejay Petertje zorgen voor heerlijke herkenbare en knallende disco hits. De avond wordt helemaal compleet met de spetterende live disco act van Lise Verheijden. Lise werkt al jaren als vocalist en zij staat op vele podia. Ze houdt ervan om de zaal helemaal op z’n kop te zetten met haar knalrepertoire, stil blijven staan is geen optie!
Kies voor het arrangement dat bij u past en bestel uw tickets online via de website van De Cacaofabriek: www.cacaofabriek.nl of aan de receptie van De Cacaofabriek. Volg De Cacaofabriek ook op facebook en zet jezelf op aanwezig bij het evenement. Heeft u behoefte aan meer informatie? Dan kunt u contact opnemen met sales@cacaofabriek.nl

New Years Eve: Studio 54 Party vindt plaats in De Cacaofabriek, Cacaokade 1, en begint om 22.00 uur en eindigt om 04.00 uur.

Dit nieuwsbericht is 244 keer bekeken

X
X