Nederpop All Stars met Henk Westbroek op Kasteeltuinpodium

Nederpop All Stars met Henk Westbroek op Kasteeltuinpodium
Gepubliceerd op: 5 augustus 2022 9:54

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond

HELMOND | Ben jij al naar mooie muziek gaan luisteren in de Kasteeltuin? Lekker dansen, meezingen en/of een biertje pakken met je vrienden? De gratis concerten die elke zomer in onze mooie Kasteeltuin georganiseerd worden, zijn echte opstekers voor Helmond. Waar kun je nog gratis een fijne live band aanschouwen? In Helmond dus! Ook deze vrijdagavond is het weer feest.

Hebben we de afgelopen weken kunnen genieten van Hard2Get, Axioma, The B-machine en Queen Must Go On, deze week kun je komen meezingen met onvervalste Nederpop. Nederpop All Stars neemt je mee op een muzikale roadtrip langs de legendarische Nederpopklassiekers. Denk aan vele hits van onder andere Het Goede Doel, Ramses Shaffy en Paul de Leeuw.

Een band van door de wol geverfde muzikanten die hun sporen in de Nederpop ruimschoots hebben verdiend. Aangevuld met Henk Westbroek (Zelfs Je Naam Is Mooi) staan ze garant voor een avond onvervalste Nederlandstalige popmuziek waarbij ook recente poppareltjes volop aan bod komen.

PodiumTwee
Op PodiumTwee, waar de focus ligt op lokale en regionale bands en waar voldoende zitplaatsen zijn, wordt een rustiger alternatief geboden. Daar staat deze week The NODA op het podium. NODA Funky Soul band speelt de beste soul- en funkmuziek. Bekende nummers van The Jacksons, Earth Wind and Fire, The Trammps, Betty Wright, Sisters Slegde, Joss Stone en Bruno Mars zijn een kleine greep uit het repertoire van deze vrolijke band. NODA zorgt gegarandeerd voor een gezellig, goed en dansbaar feestje met hun topbezetting!

Na deze vrijdag nog 3 mooie avonden
Ben je deze vrijdag verhinderd, maar wil je nog wel graag naar de Kasteeltuinconcerten komen? Je krijgt nog een paar herkansingen. Op 12 augustus staat coverband Baby Blue op de planken van het hoofdpodium, 19 augustus is het de beurt aan The Rootsriders (Bob Marley Tribute) en de 26e sluiten we af met een spetterende Hazes-avond. Op PodiumTwee staan dan respectievelijk Colibri, Bad Backbones en Chicago Capitals.

Meer weten? Kijk op www.kasteeltuinconcerten.nl


Dit nieuwsbericht is 137 keer bekeken

X
X