Nationale Vrijwilligersprijzen

Gepubliceerd op: 26 november 2019 16:45

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

Helmond: De Nationale Vrijwilligersprijzen zetten vrijwilligersorganisaties én bijzondere vrijwilligers in het zonnetje. De gemeente Helmond gaat drie vrijwilligersorganisaties en één supervrijwilliger voordragen. Zie jij het wel zitten om jouw club of jouw supervrijwilliger te zien stralen op een nationaal podium? Meld je dan voor 1 januari via de website aan bij Vrijwilligerswerk Helmond: bit.ly/vrijwilligersprijzen-helmond

De lokale jury bepaalt wie er vanuit Helmond worden voorgedragen. De landelijke jury kiest uit alle voorgedragen kandidaten de 12 nominaties die kans maken op een prijs. De supervrijwilliger die Helmond voordraagt, wint sowieso een prijs.

Wat kun je winnen?

Een juryprijs van € 6.000,- voor het beste lokale vrijwilligersinitiatief.Een publieksprijs van € 2.500,- voor het initiatief dat de meeste stemmen weet te verzamelen.De 12 genomineerden krijgen allemaal een promotiefilm voor hun vrijwilligersinitiatief ter waarde van € 3.000,-.Een prominentenprijs van € 6.000,- voor het initiatief dat het beste scoort op maatschappelijke relevantie, ondernemerschap en zichtbaarheid.

Alle kandidaten die worden voorgedragen bij de landelijke jury mogen gratis deelnemen aan het ‘We doen het samen Festival’, waar minister Hugo de Jonge op 28 maart 2020 de nationale vrijwilligersprijzen uitreikt.

Kandidaten voordragen
Om jouw supervrijwilliger aan te melden, horen we natuurlijk graag waarom diegene de prijs van beste vrijwilliger van het land zou moeten winnen. Daar zit vast een sterk verhaal achter! Voor het voordragen van een vrijwilligersorganisatie (initiatief of project) bekijk je de criteria die gelden op www.nationalevrijwilligersprijzen.nl.

Aanmelden kan tot 1 januari. Met vragen kun je contact met opnemen met Vrijwilligerswerk Helmond:  vrijwilligerswerkhelmond@levgroep.nl, telefoon: 0492 59 89 89.


Dit nieuwsbericht is 119 keer bekeken

X
X