Nationale Straatvoetbaldag in Helmond

Gepubliceerd op: 8 april 2019 16:09

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen


Helmond: Op vrijdag 3 mei organiseren Jibb+, Bijzonder Jeugdwerk, LEV Groep en Gemeente Helmond een straatvoetbaldag op de Markt in Helmond. Deelname kost € 5,- per team en men kan zich inschrijven via www.jibbplus.nl/straatvoetbal.

Op vrijdag

De 9e editie van de jaarlijkse straatvoetbaldag vindt dit jaar plaats op vrijdag. Jibb+’er René: ‘De vorige editie vond plaats op zaterdag, wat kruiste met de competitieschema’s van de KNVB. Daarom houden we het dit jaar op vrijdag, zodat nog meer jongens en meiden mee kunnen doen.’

Graffiti, gauswheel en smartgoals

René: ‘Naast het voetballen zijn er voor alle spelers én hun supporters side events zoals graffiti spuiten,  gauswheel, pannakooien en smartgoals. Ook kun je in de pannakooi op de foto met één van de profvoetballers die langs komen. Genoeg te beleven dus!’

Teams

De teams spelen 4 tegen 4, zodat er nog makkelijker en mooier gevoetbald kan worden. De teamcategorieën zijn: 6-9 jaar gemend en jongens- en meidenteams in de leeftijd van 10-12 jaar, 13-15 jaar en 16 plus. Alle deelnemers ontvangen een gratis ticket voor de voetbalwedstrijd Helmond Sport – TOP Oss op vrijdagavond 3 mei.

Vragen?

Meer informatie of niet in de gelegenheid om via de website in te schrijven? Neem dan gerust contact op met de Straatvoetbal organisatie. Stuur een e-mail naar straatvoetbal@jibbplus.nl of bel via 0492-347071.

Foto; Josanne van der Heijden (Straatvoetbaltoernooi 2017)


Dit nieuwsbericht is 259 keer bekeken

X
X