Na een coronajaar, mogen we gelukkig weer de Zomerweken organiseren!

Na een coronajaar, mogen we gelukkig weer de Zomerweken organiseren!
Gepubliceerd op: 8 juli 2021 10:21

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond
Voorpagina

REGIO Dit jaar onder de noemer BeLEVen en Ontmoeten. In de korte periode nadat versoepelingen van het coronabeleid aangekondigd zijn, hebben we een interessant en gevarieerd aanbod neergezet. In de voorgaande 13 jaar werden de zomerweken vanuit LEVgroep in combinatie met andere partijen georganiseerd.

De maanden juli en augustus staan voor vakantie en mooi weer. Alles is anders dan de rest van het jaar. Voor veel senioren een tijd waarin veel vaste activiteiten een paar maanden wegvallen. Wekelijkse clubs bijvoorbeeld, starten pas weer na de zomer en dagen duren soms wel heel lang. Wat ons betreft blijven de Helmondse 55-plussers ook deze zomer lekker actief. Het programma biedt meer dan 20 educatieve en gezellige zomeractiviteiten met daarnaast ruim 15 sportieve activiteiten. Er is volop aanbod, ook in de wijken. Het wordt tijd om weer te gaan genieten van activiteiten buitenshuis.

De brochure van de Zomerweken is vanaf 5 juli verkrijgbaar bij onder meer wijkhuizen de Fonkel, de Boerderij, de Brem en Westwijzer, de diverse zorgcentra en aan de receptie van het centraal kantoor van LEVgroep aan de Penningstraat in Helmond. De activiteiten vinden plaats in augustus. Het programma en inschrijfformulier kan ook worden gedownload van onze webite: www.levhelmond.nl/zomerweken.

Na een coronajaar, mogen we gelukkig weer de Zomerweken organiseren!

Dit nieuwsbericht is 64 keer bekeken

X
X